2777
2789
عنوان

گرفتگی صدای بچه

3384 بازدید | 14 پست

خانما سلام توروخدا اگه کسی میدونه راهنمایی کنه ممنون میشم.بچه دو سال و نیمه برادرم از دیروز صبح که از خواب بیدار شده صداش گرفته به نظرتون علتش چیه و چیکار ش کنیم؟

بهترین کار اینه که ببرینش دکتر

وقتی دماغت میاد پایین دیگه نکشش بالا، آخه اگه اون بالا جا بود که نمی اومد پایین...                                         کاربری عی نه چندان قدیمی ام.عضویت:😨۱۳۵۷/۱۱/۲۲

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم چجوری بفهمیم؟ خروسک مریضی سختیه؟ چون تا حالا تو اطرافیان تجربه شو نداشتیم که بدونیم چطوره

نه 

سخت نیست فقط صدا گرفته میشه

ببرینش دکتر من حالا نمیدونم

زندگی زیباست

اره خروسک اگه باشه نفس کشیدنش سخت میشه.البته خروسک سرفه داره سرفه های شبیه صدای پارس سگ(دور از جون)

وقتی دماغت میاد پایین دیگه نکشش بالا، آخه اگه اون بالا جا بود که نمی اومد پایین...                                         کاربری عی نه چندان قدیمی ام.عضویت:😨۱۳۵۷/۱۱/۲۲

سلام .بچم چهارسالشه و صداش همیشه گرفته هست .. حدود دوسه ماهی هست همینطوره و من یهویی امشب به فکر افتادم که ممکنه چیزیش باشه خیلی نگرانم تا چند روز دیگه که بخوام نوبت دکتر حلق و بینی دارم ببرمش .. تروخدا کسی هست اینجا اینطوری بوده باشه .

سلام .بچم چهارسالشه و صداش همیشه گرفته هست .. حدود دوسه ماهی هست همینطوره و من یهویی امشب به فکر افت ...

سلام چیشد بچتون پسرمنم دوماه پارسال تابستون صداش گرفت منم جدی نگرفتم باز نزدیک یک ماهه صداش متفاوت شده خیلی نگرانم