راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
تو که خوبی گلم . من مثل یه حمله یک دفعه میاد و تا ۳ یا ۴ روز هم خوب نمیشه . وقتی هم میاد به حدی شدیده که حتی وقتی دراز کشیدم و چشام بسته است هم انگار دارم میوفتم و کل دنیا میچرخه و اینقدر بالا میارم که حد نداره . عکس و سی تی اسکن و ام آر ای و نوار گوش و شنوایی سنجی و تست منییر و.... همه چی گرفتم و مشکلی ندارم . بیشتر منشاش عصبی هست و وقتی شدیداعصبی میشم یا استرس میگیرم این حالت میاد . دکتر فقط بهم ب کمپلکس داده با بتاهیستین . فقط باید اعصابم آروم باشه همین
لزوما با دردگوش همراه نیستا. اتفاقا اصلا درد و اینا نداره. تعادل مایع گوش میانی که بهم بریزه سرگیجه و حالت تهوع میگیری. هیچ علائمی هم نداره. هزارتا دکتر دیگه میری برا سرگیجه میبینی هیچ تاثیری نداره بعد آخرش میفهمی از گوش بوده یه وقت.
استرس تشدیدش میکنه. نمک هم کم مصرف کن احتمالا بهتر میشی. به خاطر تعادل مایع گوش
نه کاملا از لحاظ گوش چک شدم و مشکوک به منیر بودم که خداروشکر تستهای گوش و نوار عصب گوشم و.... خوب بود و مشکلم از گوش نیست . مشکل عصبی هست . یه مدت پرهیز پزشکی داشتم بخاطر گوشم حتی نباید کفش بنددار میپوشیدم که سرم خم نشه ، از پله بالا پایین نرم و... خیلی بده 😣 خدا نصیب هیچکس نکن این درد رو