سلام ما یه جایی رو اجاره کردیم رو حساب آشنایی با صاحبخونه که برادر شوهرم داشت هرچی من گفتم قولنامه بنویسین اینا رو حساب تعارف ننوشتن الان قراربود رادیاتور بذاره نذاشته من صبح یکم سبزی تو خونه گذاشتم خشک بشه دیدم آب داره اومدم نیم ساعت کولرا زدم زنگ زده به برادرشوهرم که بیا تکلیف منا معلوم کن این هم کولر میزنه و هم بخاری روشن میکنه و چراغ روشن میکنن و فلان بهمان قرار بود آیفن بذاره نذاشت ما گفتیم طوری نیست قرار بود حیاطشو شن بریزه نریخت بخدا حیاطش خاکی و گلیه ما گفتیم حتما نداره الان این رفتارو میکنه منم پا به ماهم قولنامه ننوشتیم دستمون به جایی بند نیست بخدا دیگه بسکه گریه کردم خسته شدم الان زمستون کجا خونه پیدا کنم اینم میبینه من باردارم میخاد سواستفاده کنه خیلی دلم گرفته همین حالا وضو گرفتم برم نمازمو بخونم فقط نفرینش کنم زن خودشم حاملس خدا را خوش میاد این حرفا بزنه .خیلی ناراحتم چرا ماها خونه نداریم چرا یسریا بعد عروسی میشینن تو خونه خودشون ماها باید خونه به دوش باشیم چرا خونواده شوهر ایقد ادم نیستن که بشه باشون زندگی کرد 😢
من یک زنم از جنس شما همسرم کارگر معمولی برای کمک خرج خودم و بچم گلدوزی میکنم خواهش میکنم پیجمو دنبال کنید قیمتام مناسبه حمایتم کنید واقعا نیازمندم .@maryamgoldozz76
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مگه پول برقو خودتون نمیدید منظورم اینه که کنتور جدا مگه ندارید
کنتور جدا نیس مشترکه تالا هرچی قبض اومده سهممونا دادم
من یک زنم از جنس شما همسرم کارگر معمولی برای کمک خرج خودم و بچم گلدوزی میکنم خواهش میکنم پیجمو دنبال کنید قیمتام مناسبه حمایتم کنید واقعا نیازمندم .@maryamgoldozz76
ای بابا غصه نخور،تو بارداری حساس شدی..بزن کوچه علی چپ خودت رو..واسه بچه خوب نیستا
چیکار کنم هیچکسی یه کمک بهمون نمیکنه بابای خودم کارگره بابای شوهرم فوت کرده مامانش میتونه کمک کنه ولی نمیکنه
دلم میخاد بمیرم که یکی مث این آدم نخاد بهم بگه چیکار کن
مگه میشه رو چه حساب پول پیش چی به شوهرت بگو خدارو خوش نمیاد
پول پیش بهش دادیم با ماهیانه اجاره