دوستای خوشگلم ، منم میخام مثل بقیه یه کسب درامد کوچیک داشته باشم. اگه اینستا دارید حتما پیج منو فالو کنید مطمعنم یه روزی به دردتون میخوره. Shahomalakeh2 شاه و ملکه۲ پیشاپیش ممنون از حمایتتون
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
بستگی داره عزیزم به مدلی ک انتخاب میکنی. مغازه هایی ک کارت عروسی میفروشن اصولا گیفت هم دارن. من یه سایتی میشناسم ک چند مدل هم گیف داره مثلا از دونه ایی ۵۰۰ شروع میشه تا ۲۰۰۰ تومن
دوستای خوشگلم ، منم میخام مثل بقیه یه کسب درامد کوچیک داشته باشم. اگه اینستا دارید حتما پیج منو فالو کنید مطمعنم یه روزی به دردتون میخوره. Shahomalakeh2 شاه و ملکه۲ پیشاپیش ممنون از حمایتتون