mah_banooo مدیر استارتر عضویت: 1397/02/15 تعداد پست: 3685 عنوان 🌹نی نی پسرم 🌹 173 بازدید | 8 پست سلاممممم دوستای گلمم.اومدم با یکی از کوچولوی های دوست داشتنیم که فقط یه روزه توسط دست هام متولد شده😉برای سفارشش به آیدیم پیام بدین.bent_alzahraa@ قبل از اینکه نظرمو ریپلای کنی چندبار بگو.(به من چه؟ به من چه؟) بعد ریپلای کن:) 1397/08/12 | 11:21 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mah_banooo مدیر استارتر عضویت: 1397/02/15 تعداد پست: 3685 عزیزم اموزش این عروسکا سخته؟ همچی بستگی به علاقه داره.الان من همین عروسکو به یکی از هنرجو هام یاد دادم واقعا قشنگ داره میبافه قبل از اینکه نظرمو ریپلای کنی چندبار بگو.(به من چه؟ به من چه؟) بعد ریپلای کن:)
setarehkhamosh عضویت: 1397/05/14 تعداد پست: 11482 همچی بستگی به علاقه داره.الان من همین عروسکو به یکی از هنرجو هام یاد دادم واقعا قشنگ داره میبافه چه چیزای میخواد واسه شروع کار.اخه من استراحت مطلقم دوست دارم یکجور سرگرم شم تازه اولام خسته شدم .فقط کار بافته؟الگوش رو از کجا بیارم؟مجازی اموزش میدین؟
mah_banooo مدیر استارتر عضویت: 1397/02/15 تعداد پست: 3685 چه چیزای میخواد واسه شروع کار.اخه من استراحت مطلقم دوست دارم یکجور سرگرم شم تازه اولام خسته شدم .فقط ... کاموا.قیچی.با قلاب.قلاب شماره مختلف داره.شماره های پایین برای عروسک خیلی خیلی بهتره.مثلا قلاب2 یا2/5مجازی اموزش میدم ولی یه مبلغ کوچولویی بابت اموزش هر عروسک میگیرم.البته کسی که بلد نیست باید مقدماتیو یاد بگیره. قبل از اینکه نظرمو ریپلای کنی چندبار بگو.(به من چه؟ به من چه؟) بعد ریپلای کن:)
setarehkhamosh عضویت: 1397/05/14 تعداد پست: 11482 کاموا.قیچی.با قلاب. قلاب شماره مختلف داره. شماره های پایین برای عروسک خیلی خیلی بهتره. مثلا قلاب2 ... ممنون.من هیچی بلد نیستم
mah_banooo مدیر استارتر عضویت: 1397/02/15 تعداد پست: 3685 ممنون.من هیچی بلد نیستم خب باید مقدماتیو یاد بگیرین بعد عروسک.هرچیزی اولش یا دگیریه اولیه میخواد:)اونم اموزش میدم. قبل از اینکه نظرمو ریپلای کنی چندبار بگو.(به من چه؟ به من چه؟) بعد ریپلای کن:)
setarehkhamosh عضویت: 1397/05/14 تعداد پست: 11482 خب باید مقدماتیو یاد بگیرین بعد عروسک. هرچیزی اولش یا دگیریه اولیه میخواد:) اونم اموزش میدم. کانال دارین ؟ادرس بدین ببینم .
mah_banooo مدیر استارتر عضویت: 1397/02/15 تعداد پست: 3685 کانال دارین ؟ادرس بدین ببینم . به ایدیم پیام بدینbent_alzahraa@ قبل از اینکه نظرمو ریپلای کنی چندبار بگو.(به من چه؟ به من چه؟) بعد ریپلای کن:)