2777
2789
عنوان

فوتبال😭

| مشاهده متن کامل بحث + 318 بازدید | 34 پست
زنگ نزن پیامش بده😄😄حق داره بخدابعدپنجاه سال واسه باراوله تااینجااومدن سختشونه😄😄😝😝

تو استقلالی نه😨😐😐😐😐😨

طُ هَـمونـ خونے ڪِـ هَر لَحظـه تو رَگـ هاے مَنع😻❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اشکال نداره من داداشم کارد بزنی خونش در نمیاد صبحونشو خودمون براش اماده کردیم😄😄ناهارم مورد علاقشو ...

من خودم باید یکی برام ناهار مورد علاقمو بپزه خداییش خیلی بده یعنی چی عاخه

انگار من بهشون گل زدم😐

😂

💚زادگاهم ایران است این وطن مرا جان است💚خدای خوبم سربلندی و آبادی ایران آرزومه 💚وطنم ای شکوهِ پابرجا💚وطن هتل نیست که اگه خدماتش خوب نبود ترکش کنی باید بمونی و بسازیش✌پرچم سه رنگ ایرانم تا ابد بالاست💚 ♡♡IRAN ♡♡ من یک مسلمان هستم،اسلام کامل است و من نیستم ،هرخطایی که از من سر زد ،به من نسبت دهید ، نه به دینم💚 تو مپندار که کربلا شهری ست در میان شهرها و یا نامی ست در میان نام ها ،،، نه ،،، کربلا حرم حق است و هیچکس را جز یاران امام حسین (ع) راهی به سوی حقیقت نخواهد بود ... به حسین بن علی پشت و پناهم گرم است ، ای خداشکر عجب پشت و پناهی دارم ... و هنگامی که در پی خودم بودم تو را یافتم یاحسین(ع) ... خدایا شکرت💚
شوهر من اصلا اهل فوتبال نیست نمیدونه امروز فوتباله😂

خداروشکر شوهر منم 

همون یه داداش دیوونه فوتبالی دارم برای هفت پشتم بسه😝

💚زادگاهم ایران است این وطن مرا جان است💚خدای خوبم سربلندی و آبادی ایران آرزومه 💚وطنم ای شکوهِ پابرجا💚وطن هتل نیست که اگه خدماتش خوب نبود ترکش کنی باید بمونی و بسازیش✌پرچم سه رنگ ایرانم تا ابد بالاست💚 ♡♡IRAN ♡♡ من یک مسلمان هستم،اسلام کامل است و من نیستم ،هرخطایی که از من سر زد ،به من نسبت دهید ، نه به دینم💚 تو مپندار که کربلا شهری ست در میان شهرها و یا نامی ست در میان نام ها ،،، نه ،،، کربلا حرم حق است و هیچکس را جز یاران امام حسین (ع) راهی به سوی حقیقت نخواهد بود ... به حسین بن علی پشت و پناهم گرم است ، ای خداشکر عجب پشت و پناهی دارم ... و هنگامی که در پی خودم بودم تو را یافتم یاحسین(ع) ... خدایا شکرت💚
خداروشکر شوهر منم  همون یه داداش دیوونه فوتبالی دارم برای هفت پشتم بسه😝

داداش منونگوخوبه من خونه خودمم بادوتادوقلوپرروامروزسرکارنرفته خخخ خداخودش کمک کنه خودمم پرسپولیسیم شوهرمم هست ولی داداشم دواتیشه

گرنگهدارمن آنست که من میدانم شیشه رادربغل سنگ نگه میدارد.
باهشه بگووووو من که دعامیکنم قهرمان بشین یه ستاره واقعی حداقل داشته باشین😄😄

من واس کل کل تاپیک نذاشتما اگ دوس داری تاپیک بزن برا خودت 😏

داداش منونگوخوبه من خونه خودمم بادوتادوقلوپرروامروزسرکارنرفته خخخ خداخودش کمک کنه خودمم پرسپولیسیم ش ...

خخخ اشکال نداره تو ازادی میبریم😉❤

خداروشکر شوهر منم  همون یه داداش دیوونه فوتبالی دارم برای هفت پشتم بسه😝

😂😂😂😂😂

السَلامُ عَلی الحُسّین وعَلْی عَلي بنِ الحُسّین وعلی اولادالحُسین وَعَلی اَصحابِ الحُسّین🌹

😂😂😂😂 وای 

من داییام خیلی تعصبین😐 داداشم تقریبا ولی بابام ن 😒ب جاش مامانم

😲 ی اس دق لالیه دو اتیشس😒الانم داره ب من میخندهه😭😭😭😭😭

nil_کاربری دومم 😐

😂😂😂😂 وای  من داییام خیلی تعصبین😐 داداشم تقریبا ولی بابام ن 😒ب جاش مامانم 😲 ی اس دق لال ...

اشکال نداره بزار بخندن ما چقد بهشون خندیدم😂باز الانم میخندیم بهشون