2821
2789

بعدشم خودشون میگن کمپرس سرد یا گرم روش بزاره

وقتی هم برا واکسن می بره سرماخوردگی نداشته باشه بچه

دعا کنید حاجت روا شم ، برای حاجت رواییم دوست داشتید صلوات بفرستید ، ممنونم🍀

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

واکسن رو که زدن دو سه روز تب میکنه ونمیتونه خوب راه بره .اگه تبش زیاد شد استامینیوفن بهش بده دو سه روزه خوب میشه .

هومیوپاتی سلامتیمو مدیونتم . دوستای نی نی سایتی زیاد درباره هومیوپاتی سوال میکنن . هومیوپاتی یه روش درمانیه ضد التهابه خیلی از پزشکا تو خارج از کشور بیمارای الرژی والتهابی شون رو ارجاء به پزشک هومیوپات میدن .با اینکه تو کشورمون این پزشکا کم نیستن ولی ناشناخته ان اگه یه سرچ تو گوگل کنید اسم وادرسشون هست تو کل کشور هستن  . خیلی از مشکلات مثل کیست واندومتریوزو.... با چند ماه درمان هومیوپاتی قابل درمانه .خوبی این روش اینه که بعد درمان وقطع دارو  احتمال عودبیماری خیلی خیلی کمه چون کار هومیوپاتی تقویت بدن خود فرده تا بدن خودش با بیماری مبارزه کنه .خلاصه برای بیماریهایی که تو طب شیمیایی درمان قطعی نداره وفرد باید کل عمرشو دارو بخوره هومیوپاتی با چند ماه میتونه براش معجزه کنه وخوب بشه .بیماریهای داخلی واعصاب والرزی ونازایی وتیروئید و...از این جمله اند .دراخر اینم بگم سینا طب ارسال دارو به کل کشور دارهتوی این تایپیکم درباره هومیوپاتی توضیح دادم 

دوبرابر وزن بچه تعداد قطره استامینیوفنیه که میشه به بچه داد 

هومیوپاتی سلامتیمو مدیونتم . دوستای نی نی سایتی زیاد درباره هومیوپاتی سوال میکنن . هومیوپاتی یه روش درمانیه ضد التهابه خیلی از پزشکا تو خارج از کشور بیمارای الرژی والتهابی شون رو ارجاء به پزشک هومیوپات میدن .با اینکه تو کشورمون این پزشکا کم نیستن ولی ناشناخته ان اگه یه سرچ تو گوگل کنید اسم وادرسشون هست تو کل کشور هستن  . خیلی از مشکلات مثل کیست واندومتریوزو.... با چند ماه درمان هومیوپاتی قابل درمانه .خوبی این روش اینه که بعد درمان وقطع دارو  احتمال عودبیماری خیلی خیلی کمه چون کار هومیوپاتی تقویت بدن خود فرده تا بدن خودش با بیماری مبارزه کنه .خلاصه برای بیماریهایی که تو طب شیمیایی درمان قطعی نداره وفرد باید کل عمرشو دارو بخوره هومیوپاتی با چند ماه میتونه براش معجزه کنه وخوب بشه .بیماریهای داخلی واعصاب والرزی ونازایی وتیروئید و...از این جمله اند .دراخر اینم بگم سینا طب ارسال دارو به کل کشور دارهتوی این تایپیکم درباره هومیوپاتی توضیح دادم 

اگر تونست محلول سوکروز خوراکی از داروخونه بگیره پنج دقیقه قبل تزریق بده بخوره اصلا درد نداره دیگه من قبل واکسن به پسرم میدم معجزه میکنه

اگر میشه برای شادی روح پدرم یک صلوات بفرستید  
چند قطره؟ میگن خیلی واکسیناسیون سختیه بنده خدا همش استرس داره فردا باید بزنه

نه بابا اونجورم نیس، استامینوفن تعداد قطره هاش باید دو برابر وزن بچه باشه، مادرش خودش می دونه ، دردشم بستگی به بچه داره ولی معمولا اونجور که میگن نیس

دعا کنید حاجت روا شم ، برای حاجت رواییم دوست داشتید صلوات بفرستید ، ممنونم🍀

قیمتش چنده؟خارجی هست یا ایرانی؟

ایرانی، والا قیمتشو نمیدونم همسرم داروسازه خودش آورد گرون نیست. اما حتما پنج دقیق قبل تزریق باید بخوره.

اگر میشه برای شادی روح پدرم یک صلوات بفرستید  
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز