2777
2789
عنوان

ایده سوپرایز

478 بازدید | 37 پست

خاطره انگیز و بهترین سوپرایزی ک کرده 

و بهترین سوپرایزی ک شدید ایدش چی بوده

میشه واسه حاجت دلم صلوات بفرستین و دعا کنید ک حاجت روا بشم؟🙏💖 ممنونم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

برای مامانم تولد گرفتم خیلی خوشحال شد خیلی... چشماش برق میزد... 

.

هیچکسم منو سورپرایز نکرده...

👑خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد، که از من می‌گیری؛ نکند قبل از این که جانم را می‌گیری، انصافم گرفته شده باشد، شرفم، عدالتم، راستگویی و ادب و دیگر کرامت های اخلاقی ام گرفته شده باشد و تفاله‌ای شده باشم که تو جانم را می‌گیری. خدایا از میان چیزهای شریف، اولین چیزی را که می‌گیری، جانم باشد و وقتی می‌میریم شرفم، صداقتم، عدالتم، شفقت و عشق ورزی به انسان‌ها در من سر جایش باشد. تواضعم، انسان دوستی‌ام سر جایش باشد. نه این‌که تا جانم به لبم برسد و بمیرم ؛عدالتم، انصافم و مروت و جوانمردی و صداقت و تواضعم را از دست داده باشم.👑

وای من یه دفعه از راه رسیدم تو فرودگاه دوستام با برف شادی بهم حمله کردن😂😂😂 جیغغغ زدما😂 ولی خیلی خاطره خوبی شد

یه دفعه هم همونا یه گندی زده بودن ازشون ناراحت بودم، بعد با نامزدم بیرون بودم یه پاساژی، یهو دیدم عه اینقد چقد آشناس، رفتم جلوتر دیدم همه شون با بادکنک واستادن جلو در پاساژ😅😅 

منم براشون از این کارا کردما 😃

هرچی آرزوی خوبه مال تو 🤗

یکبار اقام رتبش رفته بود بالا خونه رو پر بادکنک کرده بودم کیک کادو  برقا هم خاموش .اونجا واقعا گریه کرد تشکر ا.یکبار هم اقام برام لباس وگوشواره طلا خریده بود .براتشکر اذش خونه رو پر شمع کردم .و گل. .کیک اینا وبرقا خاموش .اونجااا فوق العاده سوپرایز شدهمراه گریهه .خخخ .

من بادوست پسرم قهر بودم حتی ج تماساشم نمیدادم

اومد دنبالم دم اموزشگاه شب بردم بیرون اینور اونور کلی باهم حرفیدیم سنگامونو واکندیم وقتی میخواستم پیاده شم دسته گل رو از صندلی عقب بهم داد منم😍شدم

پول نداشت طلا بخره برام گردنبند تیتانیون خریده بود و یه نامه توش که عذزخواهی کرده بود بخاطر وضع مالیش

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.

خواستگاریم🙄🙄

ناموس سوپرایز شدن بود

طومار طولاني انتظارم به اميد خودت يارب. سوال دندانپزشکی داشتید اینجا بپرسید https://www.ninisite.com/discussion/topic/3804499/%d8%b3%d9%88%d8%a7%d9%84-%d8%af%d9%86%d8%af%d9%88%d9%86%d9%be%d8%b2%d8%b4%da%a9%db%8c?page=2

با كلى ذوق تمام گنجينه ها و پس اندازامو برداشتم  رفتم يه كرم پودر لانكوم خريدم. هر روز به شيشش دست ميماليدم دستمو ميزاشتم رو چشام

بعد مامانم و خالم واسه عروسى خالم زدن به پاهاشون و بدنشون كه بدرخشن. انصافا هم  درخشيدن.

منم سورپرايز گشتم.  

اگه مردی بیا ایران ،زن باش

من خواهرمو سوپرایزکردم.تولدش بود.کیکوکه آوردم خودشم دست میزدفک میکردتولدداداشمه🤣کلی خندیدم یادش بخیر

زندگی من پسرمه😍هر عمل کَز خیر وشر از آدمی سَر میزند...آن عمل مُزدش به زودی پُشت دَر،دَر میزند👌🤌