2777
2789
عنوان

با تجربه ها بیان

55 بازدید | 6 پست

من دو هفته دیگه خدا بخواد عروسیمه و زندگی مشترکم شرو میشه خیلی شنیدم میگن با دوران عقد فرق داره همش نگرانم رابطمون خوبه چیکار کنم عشقمون کمرنگ نشه و از طرفی جوری نباشم ک همش بگم چشم و اینا و..

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منو شوهرم روی لیلی و مجنونو سفید کرده بودیم عاشق بودیم عاشقاااااا...ولی الان خیلی کم شده همه چی عادی ...

خیلی میترسم از سرد شدن همش فکرم شده این

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

خیلی میترسم از سرد شدن همش فکرم شده این

از هرچی بترسی سرت میاد مثل من...اینجور لحظه ها رو هم از دست میدی...بجاش همیشه درحال زندگی کن جذاب باش برا شوهرت لوند باش تا چشمش دنبال کس دیگه نباشه یه کم دست نیافتنی باش گاهی سوپرایزش کن...به شکم و زیر شکم خیلی برس...مثل مادر نباش دوست باش براش ...دیگه اینا رو انجام بدی گرمتر از الان هم میشین ان شاالله...نگران نباش خوشبخت باشین

از هرچی بترسی سرت میاد مثل من...اینجور لحظه ها رو هم از دست میدی...بجاش همیشه درحال زندگی کن جذاب با ...

مرسی عزیزم همچنین