2777
2789
عنوان

کسی هست؟؟!!

60 بازدید | 9 پست

کسی هست چن سال ازدواج کرده باشه وباخانواده شوهر تو یه خونه مشترک زندگی کنه و حالا بااین اوضاع بداقتصادی وبا درامد کم بخواد بره تو یه خونه مستقل؟کسی هست تازگیا مستقل شده باشه؟؟کسی که اوضاع مالیش هم جالب نباشه...

درسته یه جا هم نمیشه گفت یه چندتا در فاصله داریم خونه پدر وشوهرمه و خیلی کوچیکه به خاطر بارداریم میخواییم بریم جای دیگه ولی فعلا نتونستیم

گاهی دلت برای آدما نه ،برای خاطرات تنگ میشه ❤️‍🩹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه هنوز ان شالله خدا بخواد قسمت بشه به زودی 

ها عزیزم.ان شاالله...وسایل دارین؟لوازم خانگی...خونه خودتون یارهن؟منم میخوام مستقل شم...شوهرم قبول نمیکنه...اخه بااقساطی ک داریم از حقوق تقریبا پونصد میمونه اگه مستقل شیم بادوتابچه...خیلی سخت میشه بااین اوضاع....شوهرم قبول نمیکنه....نمیدونم چ کنم؟؟

ها عزیزم.ان شاالله...وسایل دارین؟لوازم خانگی...خونه خودتون یارهن؟منم میخوام مستقل شم...شوهرم قبول نم ...

الان خونه پدر شوهرم هستیم ولی از خونه اونا چند تا در فاضله داریم،وسایلم دارم،ماهم با مصیبت میریم،خیلی اصرار میکردم شوهرم قبول نمیکرد آخ خونمون خیلی کوچیکه ولی از وقتی باردار شدم خودش نظرش عوض شده میگه بریم جای بزرگتر

گاهی دلت برای آدما نه ،برای خاطرات تنگ میشه ❤️‍🩹
الان خونه پدر شوهرم هستیم ولی از خونه اونا چند تا در فاضله داریم،وسایلم دارم،ماهم با مصیبت میریم،خیل ...

ان شالله که بسلامتی عزیزم...ان شالله باقدم خیر بچه تون💟