2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای هفته پیش شوهرم سرما خورده بود دهن منو سرویس کردو سه روز مرخصی گرفت و چهار بارم تا الان رفته دکتر ...

من امشب یه پیاز داغ درست کردم هود روشن بوده پنجره هم باز حالا صدبار میگه نفسم گرفت اخ صدام در نمیاد. حالام بلند شده در بالکنو باز گذاشته وقتی هم میگم خب من چیکار کنم میگه هیجی نفسم گرفت://

همسر من که میگه 

خدا میدونسته چه موجوداتی آفریده که تو ما آپشن زایمان و اینا نذاشته

وااااااالا😏

من یه اخلاقی دارم، یا یه کاری رو شروع نمیکنم یا اگه شروع کنم تموم نمیکنم!!😶😊

از نظر مریضی منظورته؟من شوهرم گلوش دردبگیره 3روز کامل میخوابه حتی بهش میگم یکم بیا تو هال 

حالو هوات عوض میشه میگه نکن من مریضم😊

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
همسر من که میگه  خدا میدونسته چه موجوداتی آفریده که تو ما آپشن زایمان و اینا نذاشته وااااااال ...

حالا خوبه هنسرت قبول داره اینو من وقتی میگم خداروشکر شما حامله نمیشین بر میخوره بهش 

از نظر مریضی منظورته؟من شوهرم گلوش دردبگیره 3روز کامل میخوابه حتی بهش میگم یکم بیا تو هال  حال ...

اذه اعصاب نمیزارن برای آدم والا من هنوز ک هنوزه ویار دارم حتی به خودش ب روی خودم نمیارم اما امشب منو ب خاطر ی پیاز سرخ کردن ب خاطر ناهار فردا صدبار گفت گلوم میسوزه و فلان 

حالا خوبه هنسرت قبول داره اینو من وقتی میگم خداروشکر شما حامله نمیشین بر میخوره بهش 

ایشون هم قبلا زیر بار نمیرفت

بعد از زایمانم ایمان آورد و به راه راست هدایت شد😀😀

ایشون هم قبلا زیر بار نمیرفت بعد از زایمانم ایمان آورد و به راه راست هدایت شد😀😀

من دارم دیوونه میشم تو این دوران حاملگیم هرچند بیچاره هوامو ذاره ولی خیلی وقتا هم نمیفهمه. گند میزنه ب همه توجهاش ب حدی از این دوران بدم میاد ک بهش گفتم من این یکی رو خدا کمکم کنه دیگه حامله نمیشم

من دارم دیوونه میشم تو این دوران حاملگیم هرچند بیچاره هوامو ذاره ولی خیلی وقتا هم نمیفهمه. گند میزنه ...

دیگه باید تحمل کرد خواهر

همشون لنگه ی همن😤