2777
2789
آماده ندارم اما میتونم بسازم این کار و قبلا ساختم،قیمت هر ماگ هم هفتاد

مرسی عزیزم ❤

یعنی اگه اینجا شـارژ و ذغـال قلیـونم بفروشن          من دیگه جایی نمیرم                                          یه پـتو میکشم سرم همین گـوشه میخابم   
موناا خیلی خوبه این قیمتش چنده؟؟ اب بخوره خراب نمیشه؟؟؟

سالام عزیزم قابل تو نداره 70،نه فیکساتور میزنم اما حس کردی برقش کم شده بعد چند ماه با برق ناخون رو قسمتهای خمیر چینیش بزنی خیالت راحت تر میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سالام عزیزم قابل تو نداره 70،نه فیکساتور میزنم اما حس کردی برقش کم شده بعد چند ماه با برق ناخون رو ق ...

مدلای دگ لیوان اگ داری میشه چنتاشو بذاری اینجا ؟؟خیلی هنرمندی😘😘

when life puts you in tough situations Dont say   why me say TRY ME
آماده ندارم اما میتونم بسازم این کار و قبلا ساختم،قیمت هر ماگ هم هفتاد

جفتی هفتاد یا تکی؟

میدونم این کارا هرچی هم قیمت بخوره کمه چون خودمم خیلی تو کار هنری استعداد دارم و خیلی کارامیکنم ولی ی رسم بدی که دارم قیمت درست نمیدم

مثلا باورت نمیشه اگه اینو من درست کنم به غیر لیوانش دونه ای 10به زور اگه بگیرم😣😣😣😣

راهنماییم بنما

🍓🐣🍒
جفتی هفتاد یا تکی؟ میدونم این کارا هرچی هم قیمت بخوره کمه چون خودمم خیلی تو کار هنری استعداد دارم و ...

عزیزم خیلی زحمت داره و هزینه لوازم کار چند برابر شده خمیر بساز ،رنگ کن ،باز چند ساعت وقت بزار(من تا صبح پای این ماگ بودم زیر دونه ایی هفتاد نمیدم،چون خیلی وقت میزارم کار تمیز در بیاد)کلی رفت و امد وخرید داره...

عزیزم خیلی زحمت داره و هزینه لوازم کار چند برابر شده خمیر بساز ،رنگ کن ،باز چند ساعت وقت بزار(من تا ...

میدونم عزیزم من که خودم گفتم

به منم کمک کن بتونم درست قیمت رو کارام بزارم

همش باخودم میگم نمیخرن ی قیمت خیلی پایین میدم جوری که حتی هیچ سودی نکنم

مثلا اینا رو ببین

دونه ای چند خوبه؟

اینا دو در دو هستن

اول خمیر خورده بعد طرح با مداد بعد رنگ آمیزی و دور گیری،بعد ازییناتاش در آخرم جلا خورده و قابل شستشو شده

🍓🐣🍒