2777
2789
عنوان

جذب بهترینا💫💫

135 بازدید | 8 پست

میخوام هرروز یه پست در مورد قانون جذب بذارم و امتحانش کنم.هرکسی دوست داره میتونه هرروز سر بزنه.

اگه هر نکته ای در مورد این قانون دارید میتونید بگید

خدایا  هوای «عزیزمو» داشته باش

چند نکته کوتاه وکاربردی از #قانون_جذب

1⃣ همواره به یاد داشته باش انرژی تو برابر است با خلق و خوی تو و خلق و خوی تو برابر است با ارتعاش تو و ارتعاش تو چه مثبت و چه منفی برابر است با پدیده هایی که در جهان هستی می بینی. 🔻

2⃣ آیا شنیده ای که می گویند او ارتعاش خوبی از خود ساطع می کند؟ همواره به یاد داشته باش ما دائم در حال ارسال امواج مثبت یا منفی هستیم که این امواج و ارتعاش ارتباط دارد با احساسات مثبت یا منفی ما. 🔻

3⃣ ارتعاش مثبت برابر است با : لذت، عشق، وفور نعمت، فخر، عزت نفس، راحتی، اعتماد به نفس، مهر، محبت، دوستی و ثروت. 🔻

4⃣ ارتعاش منفی برابر است با : ناامیدی، تنهایی، بیهودگی، غصه، غم، سردرگمی، فشار عصبی، خشم، رنجش، تنفر و فقر . 🔻

5⃣ بسیار مهم است که از امواج خود باخبر باشید، زیرا قانون جذب چند برابر آن را به شما می دهد. خواه بخواهید و خواه نخواهید. خواه خوب باشد و خواه بد باشد. 🔻

6⃣ هر میزان امواجی که تو به جهان هستی می دهی جهان هستی همان مقدار امواج به تو می دهد.

خواه به نفع تو و خواه به ضرر تو باشد.

جهان هستی صرفا در برابر امواج تو پاسخ می دهد. گاهی چندبرابربیشتر!! 🔴

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جهان ما، یک جهان احساسی است. اگر واقعا چیزی را باور داشته باشید ونتوانید احساس آن را بروز دهید، نمیتوانید آنچه را که میخواهید وارد زندگی خود کنید و آن را احساس کنید.

مایکل برنارد بکویت

لطفالایک نکنید،ممنون

🌐 #قانون_جذب

🔻آموزه های روزانه راز قانون جذب - #ماه_اول

🔻 #روز_يكم :

🔻راز اين است: قوانين شفافي كه چگونه زيستن را در مسير قوانين طبيعي جهان هستي شامل مي‌شود و مهم‌ترين چيز براي هر كس به سر بردن است، با زيستن است كه شما مي‌توانيد حكمران زندگي خود شويد.

🔻در حين ره پيمودن پر موعظه‌ي يك ساله، روشنايي، ادراك و حكمت هر روز نصيبتان خواهد شد و از قبل آن با قوانيني كه بر بشريت حاكم است زندگي را سپري خواهيد كرد، سپس حقيقتاً خود " استاد" زندگاني خود خواهيد شد. مسرت بر شما باد!

🌐 #قانون_جذب

🔻آموزه های روزانه راز قانون جذب - #ماه_اول

🔻 #روز_دوم :

🔻هادي نيروي سپاسگزاري درونتان شويد، تا زندگيتان به سرعت متحول شود. اگر تمام نيرويتان را معطوف به شكرگزاري نماييد، حدوث معجزه را در زندگيتان خواهيد ديد.

🔻خود را متعهد كنيد كه یکصد مورد را براي قدرشناسي تحرير نماييد و اين كار را تا وقتي كه شاهد تحول سريع در زندگيتان باشيد، مستدام بداريد و امتنان را احساس كنيد. قدرت شما در احساسي است كه به روح كلمات سپاسگزاري مي‌دميد.