2777
2789
عنوان

گمشده دختری متولد مرداد 75

| مشاهده متن کامل بحث + 9878 بازدید | 193 پست
نه این یه توطیه بوده مادرش یه زن باکمالات یکی از زنان برتر ایران شناخته شدن الان رییس یه جای خیلی مه ...

نه این مامانش فقیره

این نیست مامانشو میشناسیم

تا وقتی که رسیدن به هدف امکان داره...زندگی درد قشنگیست که جریان دارد..  
میتونی فقط عکسش برام بفرستی خواهش میکنم  

ازش عکس ندارم من فامیل دور خواهرم هستند . ولی داشته باشمم فکر نکنم درست باشه عکس بنده خدا رو بدم . 

میتونم در مورد تاریخ تولدش دقیق تر بپرسم . اگه نزدیک بود اطلاع میدم بهتون

وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی از خانواده مادر اون دختر خبر دارید ؟؟؟

ما که نه ولی دورادور این خانواده ک بزرگ میکنن میدونن 

باباهع ک خیلی بیخیاله ی زن دیگه گررفته و بابچه هاش خوشهه

تا وقتی که رسیدن به هدف امکان داره...زندگی درد قشنگیست که جریان دارد..  

این خیلی پیچیده اس 

خدا به داد دل مادرش برسه 

عزیزم اینکه تاکید میکنید روی سال تولد خب احتمال اینکه شناسنامه رو دیر گرفته باشن و مسائل دیگه ام هست 

یا حتی محل زندگی که زیاد نمیشه روش حساب باز کرد 

همینطور چهره ...اگه شبیه مامانش باشه عکس همون سن مادرش شاید بیشتر کمک کنه 

اما قوی ترین راه اینه که شما بتونین رد همون واسط رو که این اطلاعات رو داده بزنید 

به پلیس گفتین ؟ این کار تخصصیه و آدم ماهر میخواد 

موسی به خداوند عرض کرد : پروردگارا ! کاری بکن که احدی جز به خوبی از من یاد ننماید خداوند در جوابش فرمود : موسی ! من برای خودم هم چنین کاری نکرده ام !

ازاین موارد خیلی زیاد هست نمیشه یه مورد دید حتما بگین این همونه

مثلا من خودم تو خوابگاه یه هم خوابگاهی داشتم اصلا نمیدونست بچه  خانواده فعلیش نیست زمانی که میخاست ازدواج کنه پدرش واقعیت رو بهش گفت که تو تو یه خانواده فقیر بدنیا اومدی دوتا دختر دوقلو بودن واون خانواده قبل این دوقلوها 4تا دختر دیگه داشتن  واینام یکی از دوقلوها رو میارن وبزرگ میکنن

ازش عکس ندارم من فامیل دور خواهرم هستند . ولی داشته باشمم فکر نکنم درست باشه عکس بنده خدا رو بدم .&n ...

آره در مورد تاریخ تولدش بیشتر بپرس عزیزم احتمالا برای مرداد یا نهایتا شهریور و اینا گرفته باشن هر احتمالی وجود داره تو رو خدا این مادر چشم انتطاره الان تقریبا 2 ساله جریان رو فهمیده حالش خیلی خرابه خیلی

کمک کنید تا گمشدمون رو پیدا کنیم دختر متولد75
ازاین موارد خیلی زیاد هست نمیشه یه مورد دید حتما بگین این همونه مثلا من خودم تو خوابگاه یه هم خوابگ ...

نه ما سریع میفرستیم ازمایش دی ان ای تا الان چند نفر رفتن اما متاسفانه نبوده 

این خیلی پیچیده اس  خدا به داد دل مادرش برسه  عزیزم اینکه تاکید میکنید روی سال تولد خ ...

بله الان دادگاهی شدن پرونده دارن و خیلی چیزای دیگه 

فقط در مورد اینکه چه طور و از کجا این بچه رو گرفتن هم تحقیق کن عزیزم ممنونم

تا حالا پیش حسابگر یا کسایی که سر کتاب باز میکنن نرفتین؟

بعضیا که کارشون خیلی درسته میتون یه نشونه های بهتون بدن

ازش عکس ندارم من فامیل دور خواهرم هستند . ولی داشته باشمم فکر نکنم درست باشه عکس بنده خدا رو بدم .&n ...

اریحا جان فقط در مورد اینکه این بچه رو از کجا و چه طوری گرفتن هم تحقیق کن گلم مرسی

تا حالا پیش حسابگر یا کسایی که سر کتاب باز میکنن نرفتین؟ بعضیا که کارشون خیلی درسته میتون یه نشونه ...

نه جایی رو نمیشناسیم یعنی قابل اعتمادن ؟؟

نه جایی رو نمیشناسیم یعنی قابل اعتمادن ؟؟

ما چندسال پیش یکی از اقواممون طلا فروش بود یه مقدار طلا میخاست ببره اصفهان خودش با ماشینش تنها میره به کلی مفقود شد هیچ اثری ازش نبود رفتن پیش یه نفر که کارش این بود کامل صحنه سازی کرد براشون که از کجا رفته وچی شده حتی آدرس جنازه اش رو هم داد ومشخصات قاتل رو

بعد معلوم شد که رفیق همین فامیلمون که خبر داشته بود که چقد طلا بااینه نقشه میکشه میبرتش یه جای طلاها رو میدزده اینم میکشه

البته اون آقای حسابگر خیلی وقته فوت شده

ما چندسال پیش یکی از اقواممون طلا فروش بود یه مقدار طلا میخاست ببره اصفهان خودش با ماشینش تنها میره ...

خدای من چه جالب کاشکی یه کاربلد بود که بتونه کمکون کنه