ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
حساسیت منم داشتم بتامتازون بهترش میکنه ولی برو دکار پوست حتما.برای ظرف شستن حتما دستکش بزن.در کل زیاد دستاتو نشور هرچی کمتر بشوری بهتره من براشستنم یه صابون بهم داد خیلی خوب بود
در حد خفیف باشه همون توصیه هایی که نوشتم براتون یه مدت انجام بدین خوب میشه ولی شدیدتر باشه وزیکول میزنه و ترشح میکنه (یعنی حالت دون دون داره و آبداره) که درمان دارویی کردم. من پزشکم. دستتونو ندیدم و شما هم توضیح ندادین که بدونم
در حد خفیف باشه همون توصیه هایی که نوشتم براتون یه مدت انجام بدین خوب میشه ولی شدیدتر باشه وزی ...
بله من دستم دون دون میشد و ازش اب میومد کلی دارو اینا زدم الان خداروشکر خوبه طوری نیس ک دیده بشه ولی مثل روز اولش نمیشه یساله ک ب مایع و..این چیزا دست نزدم بزنم همونه یعنی دیگه نمیشه مثل اولش بشه؟ الان بیشتر،انگشتای کف دستم خشکه از حمام میام حتما باید کرم بزنم وگرنه یه حالت خیلی بدی خشک میشه. چندماهی مرطوب کننده ثمین با اوره میزدم این سری رفتم داروخونه راسان بهم داد ولی اینگار عین وازلینه فرقی نداره دوباره میخوام برم بنظرتون همون ثمین بگیرم یا چیز بهتری هست بگیرم؟