2777
2789
عنوان

حاجت روایی

227 بازدید | 10 پست

سلام من تازه ثبت نام کردم تو سایت اما خو تاپیکا رو میخوندم قبلا 

حس کردم اینجا خیلی همه مهربونن و همو دوست دارن 

بخاطر همین منم اومد که از همتون بخوام برای حاجت رواییم دعا کنید.کسی رو دوست دارم که الان دچار سوتفاهم شده و ازم ناراحته داستانش خیلی مفصله و طولانی ازتون خواهش میکنم با دلای پاکتون برام دعا کنید که کدورت و ناراحتی رو تموم کنه آشتی کنیم باهم خیلی ناراحتم 

میشه هر کس امضامو دید برای حاجت رواییم صلوات بفرسته؟

ان شاءالله مشکلت حل بشه ب بهترین نحو و باب میلت بشه عزیزم برات آیة الکرسی میخونم 

تو هم برا من دعا کن یه کاری میخام انجام بدم فردا  همونطور بشه ک میخام ب امید خدا 😚

خدایا همون گناهامونو ببخش که نمیذاره دعاهامون برآورده بشه
ان شاءالله مشکلت حل بشه ب بهترین نحو و باب میلت بشه عزیزم برات آیة الکرسی میخونم  تو هم برا من ...

الهی من دورت بگردم مرسی عزیزم ممنونم کلی چشم حتما دعا میکنم 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

الهی من دورت بگردم مرسی عزیزم ممنونم کلی چشم حتما دعا میکنم 

خدانکنه خانومی😚

سلامت باشی و ممنونم عزیزم😙😙

خدایا همون گناهامونو ببخش که نمیذاره دعاهامون برآورده بشه
عزیزم واست صلوات میفرستم مشکلت حل شه...خودت هم 18 تا صلوات نذر ام البنین کن تا مشکلت حل شه

مرسی عزیزدلم خیلی لطف کردی انشا... به هرچی آرزو داری برسی انشا...

ان شاءالله مشکلت حل بشه ب بهترین نحو و باب میلت بشه عزیزم برات آیة الکرسی میخونم  تو هم برا من ...

عزیزم چی شد کارت؟؟؟انجام شد؟؟

عزیزم من نذر صلوات کردم برات ایشالا ک مشکلت حل بشه حداقل مثه من نباشی😔

ای جانم انشا... جفتممون معجزه خدا رو ببینیم این هفته شهادته پیامبر و امام حسن و امام رضاست انشا...پیش خدا شفاعتمونو بکنن حاجت روا بشیم جفتمون این هفته 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز