ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
سلام من مزو میکرونیدلینگ انجام دادم دیروز ،ولی دکتر بهم کرم ترمیم کننده پیشنهاد نداد .ممکنه راهنماییم کنید از کدوم ترمیم کننده استفاده کردید؟ برای پوست مختلط تا چرب
سلام من پی آر پی در کلینیک شی لیزر در سعادت اباد ❤️ پیش خانوم دکتر میترا کاوئیانجام دادم واقعا راضی بودم ماندگاریشم خوب بود از برند خوبی هم استفاده کرد شمارش 02126654500 اسم سایت هم شی لیزر بود . نمونه کار هاشون داخل سایتشون هم هست ❤️
من انجام دادم اولش اصلا زیاد خوب نشد ولی بعد حدود ۶ ماه کلا تغییراتشو دیدم و خانواده و دوستان هم بهم میگفتن .در کل میکرونیدلینگ باید از ۳ جلسه بیشتر باشه به صورت فاصله ۲ ماهه .
سلام کسی بوده که فردای مزونیدلبنگ پوستش حالت تیکه تیکه قهوه ای یا سرخ مایل به قهوه ای مثل زرشکی بشه ؟چون فکرنکنمکبود باسه چون درد نداره خیلی جاهای صورتم قرمز بود و صورتی رنگ شد ولی روی کونه و چانه و پیشونیم خط و خطوط پهن زرشکی مایل به قهوهای افتاده لطفا اگه تجربه مشابه داربد بگید🙏