2777
2789
عنوان

تاپیک جنجالی😉

| مشاهده متن کامل بحث + 780 بازدید | 92 پست
ای بابا بحث نداره که عربهابرن جشن ها خودشونو بگیرن ایرانی ها جشنا خودشون ایرانی ها مسلمانم هردو رو ب ...

بحثی نیست هر دوش مهمه چون هر کدومش عقبه تاریخی دارن تو کشور ما 

هر کدوم جای خودشون عزیزن

مشکل وقتی پیش میاد که ی عده فقط رو یک جنبه تاکید کنن مذهبی ها فقط قسمت تاریخ اسلامی ایران رو قابل اعتنا میدونن پان ایرانیست ها هم قسمت قبل اسلام رو ازش عصر طلایی می‌سازند 

درصورتیکه من هر دوی این بخش ها ، شده تاریخ و فرهنگ ما هر دوش مهمه 

هیچکدوم مسخره و احمقانه نیس

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.
بحثی نیست هر دوش مهمه چون هر کدومش عقبه تاریخی دارن تو کشور ما  هر کدوم جای خودشون عزیزن مشکل ...

😁😁من حرف شما رو میفهمم چون میخوام که بفهمم اونی که مقاومه نفهمه نمیفهمه 

شما فکر کن یک مرد سبیل کلفت بغض داره و نشسته تو خودشه بعد میپرسی چی شده  با گریه بهت میگه کاربریمو تونی نی سایت ترکوندن🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣سایتمون دیگه ببر پلاستیکی نداره هی هی #فضاحت ببر پلاستیکی 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

😁😁من حرف شما رو میفهمم چون میخوام که بفهمم اونی که مقاومه نفهمه نمیفهمه 

کاملا درسته 😁

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.
بله دقیقا همین عزاداری ها هم کم باعث ازار نشده باید اصلاح بشن من خودم عاشق حال و‌هوای عاشورا هستم و ...

والا خوبه تازه ۷۲ تا کبوتر سوزوندن و هرسال خیمه سوزان دارن اگر اتش خطرناکه و میسوزونه محرم و اسفند نداره هر دو خطاست 

شما فکر کن یک مرد سبیل کلفت بغض داره و نشسته تو خودشه بعد میپرسی چی شده  با گریه بهت میگه کاربریمو تونی نی سایت ترکوندن🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣سایتمون دیگه ببر پلاستیکی نداره هی هی #فضاحت ببر پلاستیکی 
والا خوبه تازه ۷۲ تا کبوتر سوزوندن و هرسال خیمه سوزان دارن اگر اتش خطرناکه و میسوزونه محرم و اسفند ن ...

دقیقا

تقدس نداشته باشن ربطی نداره  بگذریم ازینکه هرکدوم از جشن های باستانی ما دقیقا بر پایه اصول دینی ...

عزیزم تقدس تو فرهنگ نیاکانمون داشته نه ما .اگه زردشتی باشیم آره حرفتون درسته .الان به عنوان یه جشن شادیه .هنوز اعتقاد دارم تقدس برامون نداره

هومیوپاتی سلامتیمو مدیونتم . دوستای نی نی سایتی زیاد درباره هومیوپاتی سوال میکنن . هومیوپاتی یه روش درمانیه ضد التهابه خیلی از پزشکا تو خارج از کشور بیمارای الرژی والتهابی شون رو ارجاء به پزشک هومیوپات میدن .با اینکه تو کشورمون این پزشکا کم نیستن ولی ناشناخته ان اگه یه سرچ تو گوگل کنید اسم وادرسشون هست تو کل کشور هستن  . خیلی از مشکلات مثل کیست واندومتریوزو.... با چند ماه درمان هومیوپاتی قابل درمانه .خوبی این روش اینه که بعد درمان وقطع دارو  احتمال عودبیماری خیلی خیلی کمه چون کار هومیوپاتی تقویت بدن خود فرده تا بدن خودش با بیماری مبارزه کنه .خلاصه برای بیماریهایی که تو طب شیمیایی درمان قطعی نداره وفرد باید کل عمرشو دارو بخوره هومیوپاتی با چند ماه میتونه براش معجزه کنه وخوب بشه .بیماریهای داخلی واعصاب والرزی ونازایی وتیروئید و...از این جمله اند .دراخر اینم بگم سینا طب ارسال دارو به کل کشور دارهتوی این تایپیکم درباره هومیوپاتی توضیح دادم 
عزیزم تقدس تو فرهنگ نیاکانمون داشته نه ما .اگه زردشتی باشیم آره حرفتون درسته .الان به عنوان یه جشن ش ...

برای من داره 

چون پیشینه تاریخی مون برام فوق العاده مهمه

ای بابا بحث نداره که عربهابرن جشن ها خودشونو بگیرن ایرانی ها جشنا خودشون ایرانی ها مسلمانم هردو رو ب ...

اصن کشته مرده خودمونم 😂😂😂

در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگی من افتاد 😄 و من ب عشقم میرررسم 💏

این کلمه روشنفکر از بعضی ها بگیرن گمونم حرف زدن کلا یادشون میره

میتونی طرفو قانع کنی قانع کن 

بیان این کلمه ته مزه پرونی یه عده شده

بابا باشه شما خوبین

طرف میگه فلان جشن از نظر من مسخرس ولی به خودم اجازه نمیدم نظر بدم

خب شما که اول نظرتو دادی دیگه اجازش کجاش بود

اخ اخ گفتی اتفاقی که تو تاپیک قبلم افتاد😑😑چقدرررر بدم میاد از اینجور آدمااا نسل اینا چرا منقرض نمی ...

دقیقا تاپیک تو از ظهر سر دلم مونده بود چند روزم بود این ندید بدیدارو زیر نظر داشتم که پابرهنه میپرن تو هر تاپیکی دیدمم چقدر ملاحظه کردی جوابشونو ندی ولی این ادما خوراکشون بحث و جدل هست 

معمولا این قشر قشر پایین جامعه هستن که میگن این کارا مال قشر مرفه جامعه هست حالا که ما دستمون نمیرسه از این کارا کنیم بذار بریم حال اینارم مثل خودمون خراب کنیم.

من این جماعت عقده ای رو بزرگ کردم ده سال اینا دوستام بودن

من همه جشنارو دوس دارم اعیاد عربی ‌مذهبی و ....باهم فرقی. ندارن کلا جشن قشنگه باعث میشه همه دور هم ج ...

بله ادمای سالم همه جشنها و اعیاد رو دوست دارن ولی بعضی ها متاسفانه تو این سایت خوراکشون بحث کردن هست و متاسفانه هم ادمای بی چاک و دهنی هستن.

پشت اسمشونم مذهبی گذاشتن.

من این چند روزه شاهد بودم که چه توهین هایی به بچه هایی که میخواستن هالووینو جشن بگیرن کردن گروهی هم میان و متلک میندازن و تا صدای ادمارو در بیارن.

اقا چهارشنبه سورییییییی شب یلدا اینا از نظر من کاملا مسخره هست  و بی هدف دردی ازم کم نمیکنه با انجام دادنش پس چرا انجامش بدم و ازاینکه دهم انجامش ندم خدا قهرش نمیگیره!!!

خدااااا جونم منم بندتم انگار ک منو فراموش کردی بچه ها برا مشکلم میشه ی صلوات بفرستی   
بله ادمای سالم همه جشنها و اعیاد رو دوست دارن ولی بعضی ها متاسفانه تو این سایت خوراکشون بحث کردن هست ...

اتفاقا منم ی تاپیک زدم درمورد اربعین خانمای ب اصطلاح  از قشر بااالای مرفه روشن فکر اومدن هرچی ادلشون خاست تمسخر کردن !!! میگفتن عرب پرست نباشین ولی هالوین جشن بگیری غرب پرست نیستی   اینا اصلا غرب زده نیستنا اینا ایرانی اصیل هستن جونننم ب این ایرانیای اصیللللل روشفکر  

خدااااا جونم منم بندتم انگار ک منو فراموش کردی بچه ها برا مشکلم میشه ی صلوات بفرستی   
اتفاقا منم ی تاپیک زدم درمورد اربعین خانمای ب اصطلاح  از قشر بااالای مرفه روشن فکر اومدن هرچی ا ...

شما دیشب اومدی تو تاپیکی که عربا رو صدا کرده بودن گفتی که عراقی هستی

الان دقیقا چیکاره ای که در مورد ایرانی ها نظر میدی؟

به ما چه که عراقی ها شب یلدا و چهارشنبه سوری رو قبول ندارن