2777
2789
عنوان

تاپیک جنجالی😉

| مشاهده متن کامل بحث + 780 بازدید | 92 پست
منم همینو میگم میگم دخالت توهین ب اعتقاد کسی کار زشتو بی فرهنگیه اما همین چندروز پیش یکی توهین زشتی ...

چ بد تاسف داره 

ندیدم اون تاپیکو

در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگی من افتاد 😄 و من ب عشقم میرررسم 💏

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حالم از هرچی دعواس بهم میخوره🙁 انقد عقده ای شدیم فقط دوس داریم دعوا بشه رویه طرفو کم کنیم بعد بگیم دیدی چجوری قهوه ایش کردم نمیدونم چرا اینهمه استعداد جایه دگ صرف نمیشه نمیدونم اصن خدا چرا منو تو این دنیا آفرید😞

زبونم شاید تلخه ولی تامّّّّل کن🤍

یه تاپیک بزن درباره هالوین خانوم جلسه ای ها میریزن تو تاپیک بالا پایینتو میگن و ادعای فرهنگشونم میشه ...

اخ اخ گفتی اتفاقی که تو تاپیک قبلم افتاد😑😑چقدرررر بدم میاد از اینجور آدمااا نسل اینا چرا منقرض نمیشه؟؟

با همه کار ملت کار دارن بخدا

حالم از هرچی دعواس بهم میخوره🙁 انقد عقده ای شدیم فقط دوس داریم دعوا بشه رویه طرفو کم کنیم بعد بگیم ...

😟

منم دعوا فان دوس

در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگی من افتاد 😄 و من ب عشقم میرررسم 💏
تو هم بدوس

نه ندوس  حوصله ندارم با این پرحاشیه ها بحث کنم😁

چقد نینیسایت چرت تر شده😕 و دلیلش اینه ک    خانوم جلسه ای های قری افراطی بی اعصاب تاپیک عکس لوبیا پلو رو هم به دعوا می رسونن نهلتیا😀                         وکاربران مرد قری🤢اصلا بعضی از مردای ایرانی هر جا برن به گند میکشن اونجارو وجود بعضیاتون اینجارو چرت تر تر کرده😐                             🍁☺                                                                     تقدیم به کاربران زن ستیز🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮
من ب شخصه شب یلدارو مسخره میدونم چهارشنبه سوریم ک بدم میاد حالا شب یلدا ضرری نداره اما چهارشنبه سوری ...

شما وقتی به خودت اجازه میدی جشن های باستانی خودمون بگی مسخره خب کسی هم که اعتقاد به اسلام نداره به خودش اجازه میده به اربعین توهین کنه الان شما دقیقا همون کار اون ها رو کردی هیچ فرقی باهاشون نداری

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.
شما وقتی به خودت اجازه میدی جشن های باستانی خودمون بگی مسخره خب کسی هم که اعتقاد به اسلام نداره به خ ...

عزیزمم من توهین نکردم فقط گفتم ب این کار عقیده ندارم تاحالا تاپیکم راجبش نزده بودم چون من حق این کارو ندارم نظرمو  ب بقیه تحمیل کنم اما ب هیچ عنوان نمیتونم بشینم بیبینم کسی اعتقادات دینیمو  ب مضحکه گرفته

خدااااا جونم منم بندتم انگار ک منو فراموش کردی بچه ها برا مشکلم میشه ی صلوات بفرستی   
من هیچوقت تو این تاپیکا نمیرم (مذهبی) کلا از هر تاپیکی که خوشم نیاد نمیرم روی بچه هارو به هم خودم ب ...

من همه جشنارو دوس دارم اعیاد عربی ‌مذهبی و ....باهم فرقی. ندارن کلا جشن قشنگه باعث میشه همه دور هم جم شن 

چه عید نوروز 

چه عید فطر 

چه عید غدیر 

چه شب یلدا 

چه جشن هالوین 

وبفیه....

سرمن یه سمساری قدیمی وشلوغ پلوغه که توش همیشه جنگه.بین امیدوناامیدی.بین خنده و گریه.بین رسیدن و نرسیدن.بین ولش کن و تو می تونی.توی سرمن همیشه هزارتا زن کولی دارن کل میکشن همیشه دونفردارن سر قیمت ی قاب عکس قدیمی چونه میزنن،همیشه یه بااحتیاط برانید داره قدم میزنه.دلم یه موزه ی قدیمیه.ی موزه ای که فقط یه نفررو برای دیدن داره.توی دل من نگاه توریخته رو درودیوار.توی دل من هواپره ازکشش افقی لبای تو.پر از بزن بریما.توی دل من همیشه هزارتا نظامی دارن یک صدا میخونن پایان شب سیه سپید است ...شاید برای همینه که من هیچوقت دختر عاقلی نبودم!به هر حال صبح میشه این شب 

نه به تعصب 

هم تعصب از روی دینداری 

هم تعصب از روی بی دینی 

همون قدر که مذهبی ها ،غیرمذهبی ها رو می‌کوبند غیر مذهبی ها هم کم نمیارن تو‌توهین و بی فرهنگی 

هر دوشون هم داعیه روشنفکری و احترام به عقاید دارن ولی خودشون کوچیکترین احترامی برای باور های مخالف خودشون قائل نیستن

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.
عزیزمم من توهین نکردم فقط گفتم ب این کار عقیده ندارم تاحالا تاپیکم راجبش نزده بودم چون من حق این کار ...

شما به جشن یلدا به راحتی میگی مسخره. این توهینه

کسی هم که معتقد نیست به راحتی می‌تونه به اعیاد مذهبی بگه مسخره 

هر دو کار ،کاملا غلطه   هیچ توجیهی نداره

من ب شخصه شب یلدارو مسخره میدونم چهارشنبه سوریم ک بدم میاد حالا شب یلدا ضرری نداره اما چهارشنبه سوری ...

همونطور كه شما الان داري نظرتو راجع به شب يلدا و چهارشنبه سوري ميدي اونام نظرشونو ميدن نكنه فقط نظر شما نظره و هرجا دلتون بخواد ميتونين به رسم و رسوم كسايي كه اين جشنا براشون مهمه توهين كنين 😒😒😒 خيليام خيلي چيزا براشون مسخره س   

راضی باش به هرچه اتفاق افتاد : که اگه خوب بود زندگیتو قشنگ کرد و اگر بد بود تورا ساخت😊👍
شما وقتی به خودت اجازه میدی جشن های باستانی خودمون بگی مسخره خب کسی هم که اعتقاد به اسلام نداره به خ ...

جشن های باستانی تقدس ندارن بابا 

هومیوپاتی سلامتیمو مدیونتم . دوستای نی نی سایتی زیاد درباره هومیوپاتی سوال میکنن . هومیوپاتی یه روش درمانیه ضد التهابه خیلی از پزشکا تو خارج از کشور بیمارای الرژی والتهابی شون رو ارجاء به پزشک هومیوپات میدن .با اینکه تو کشورمون این پزشکا کم نیستن ولی ناشناخته ان اگه یه سرچ تو گوگل کنید اسم وادرسشون هست تو کل کشور هستن  . خیلی از مشکلات مثل کیست واندومتریوزو.... با چند ماه درمان هومیوپاتی قابل درمانه .خوبی این روش اینه که بعد درمان وقطع دارو  احتمال عودبیماری خیلی خیلی کمه چون کار هومیوپاتی تقویت بدن خود فرده تا بدن خودش با بیماری مبارزه کنه .خلاصه برای بیماریهایی که تو طب شیمیایی درمان قطعی نداره وفرد باید کل عمرشو دارو بخوره هومیوپاتی با چند ماه میتونه براش معجزه کنه وخوب بشه .بیماریهای داخلی واعصاب والرزی ونازایی وتیروئید و...از این جمله اند .دراخر اینم بگم سینا طب ارسال دارو به کل کشور دارهتوی این تایپیکم درباره هومیوپاتی توضیح دادم 
شما به جشن یلدا به راحتی میگی مسخره. این توهینه کسی هم که معتقد نیست به راحتی می‌تونه به اعیاد مذهب ...

افرين دقيقا

ادعا دارن تريلي هجده چرخ نميكشه ولي امان از روزي كه كسي مثل خودشون باشه سريعم با گفتن روشنفكر فكر ميكنن خيلي خوشمزه ميشن البته كه متحجر بودنم بد درديه

راضی باش به هرچه اتفاق افتاد : که اگه خوب بود زندگیتو قشنگ کرد و اگر بد بود تورا ساخت😊👍
جشن های باستانی تقدس ندارن بابا 

تقدس نداشته باشن ربطی نداره  بگذریم ازینکه هرکدوم از جشن های باستانی ما دقیقا بر پایه اصول دینی زرتشتی بوده پس تقدس هم دارن از اون نظر 

ولی خوبه ادم نه بخاطر دینش ،مذهبش رو قربانی کنه نه بخاطر مذهبش منکر احترام به فرهنگ نیکانش بشه