2777
2789
عنوان

تاپیک جنجالی😉

| مشاهده متن کامل بحث + 780 بازدید | 92 پست
انشالله یه شوهر با قد بالای ۱۸۰ و پولدار با ماشین شاسی بلند با موهای پرپشت بیاد بگیرتت😳😉😉

😍😍😍

عزیز کی بودی تو

در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگی من افتاد 😄 و من ب عشقم میرررسم 💏

همسایه ما جشن هالوین گرفت بودن....لعنتیا به بچه کوچولو رحم نکرده بود....چنان ترسیده بود طفلک😑😑😑جشنشون زهرمارشون شد

بچه هی میگفت کار بد کردید این شکلی شدید....

درهمین راستا

یه سریال کره ای میبینم

که بچه ها کاملا اروووووووووم ودر شرایطی زندگی میکنن که محبت مهربونی و خدا رو میشناسن

دلم در مشت فشردم...تا تو نگریزی...دریغا،جای پایت هم...به زور پنجه ام له شد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هیچوقت تو این تاپیکا نمیرم (مذهبی) کلا از هر تاپیکی که خوشم نیاد نمیرم روی بچه هارو به هم خودم ب ...

من ب شخصه شب یلدارو مسخره میدونم چهارشنبه سوریم ک بدم میاد حالا شب یلدا ضرری نداره اما چهارشنبه سوری اصلا !!چون اتفاق بدی برام افتاد ب نظرم خیلی رسم مسخره ای هست ولی خب راجبش نظرم نمیدن اما بعضی از خانومای روشن فکررر میشینن ضد دین امام حسین حرف میزنن یکی نیس بگه مگه کسی ازتون نظر خواسته اعتقاد نداری راجبش حرفم نزن چرا ب اعتقادات کسی توهین میکنی مگه تو ادعای روشن فکری نمیکنی

خدااااا جونم منم بندتم انگار ک منو فراموش کردی بچه ها برا مشکلم میشه ی صلوات بفرستی   
همسایه ما جشن هالوین گرفت بودن....لعنتیا به بچه کوچولو رحم نکرده بود....چنان ترسیده بود طفلک😑😑😑جش ...

وا بیچاره بچه 

الان ب امید دعوا اومدم  دیدم همه چی ارومه 😁

فک کنم الان سر هالووین و اربعین همینجا دعوا شه.منم میخاستم بحث کنم ولی وقت ندارم ولی همینو بدونین امام حسین شوخی بردار نیست.جوری میزنع که نفهمی از کجا خوردی اگه بی احترامی کنی

اینکه ادما شبیه حرفاشون نیستن حرفی نیست ولی کاش حداقل شبیه دروغاشون بودن

نه به حجاب اجباری☺🚶‍♀️

چقد نینیسایت چرت تر شده😕 و دلیلش اینه ک    خانوم جلسه ای های قری افراطی بی اعصاب تاپیک عکس لوبیا پلو رو هم به دعوا می رسونن نهلتیا😀                         وکاربران مرد قری🤢اصلا بعضی از مردای ایرانی هر جا برن به گند میکشن اونجارو وجود بعضیاتون اینجارو چرت تر تر کرده😐                             🍁☺                                                                     تقدیم به کاربران زن ستیز🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮
من ب شخصه شب یلدارو مسخره میدونم چهارشنبه سوریم ک بدم میاد حالا شب یلدا ضرری نداره اما چهارشنبه سوری ...

هرکی اعتقادی داره خب

پس نباید کوچکترین بی احترامی ب هرکدوم کرد 

فک کنم الان سر هالووین و اربعین همینجا دعوا شه.منم میخاستم بحث کنم ولی وقت ندارم ولی همینو بدونین ام ...

اینارو ول کن فک میکنن اگه بی احترامی کنن ته روشن فکری هستن   

خدااااا جونم منم بندتم انگار ک منو فراموش کردی بچه ها برا مشکلم میشه ی صلوات بفرستی   
فک کنم الان سر هالووین و اربعین همینجا دعوا شه.منم میخاستم بحث کنم ولی وقت ندارم ولی همینو بدونین ام ...

بله بله دووووروووسته 

هرکی اعتقادی داره خب پس نباید کوچکترین بی احترامی ب هرکدوم کرد 

منم همینو میگم میگم دخالت توهین ب اعتقاد کسی کار زشتو بی فرهنگیه اما همین چندروز پیش یکی توهین زشتی کرد ب اماما و کلیم خانمای روشن فکرم ریخته بودن تو تاپیک و  مسخره میکردن !!!

حمله نکنین با استاتر دعوا کنین دعوا دوس😁من ندوس

چقد نینیسایت چرت تر شده😕 و دلیلش اینه ک    خانوم جلسه ای های قری افراطی بی اعصاب تاپیک عکس لوبیا پلو رو هم به دعوا می رسونن نهلتیا😀                         وکاربران مرد قری🤢اصلا بعضی از مردای ایرانی هر جا برن به گند میکشن اونجارو وجود بعضیاتون اینجارو چرت تر تر کرده😐                             🍁☺                                                                     تقدیم به کاربران زن ستیز🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮