2777
2789

سلام دوستای خوبم.کیا وسواس داشتن برای غسل و خوب شدن!وسواس داره از پا درمیارتم.بیست تا چهل دقیقه غسلم طول میکشه!عذاب وجدان میگیرتم برای مصرفه این همه اب!هرکار میکنم نمیشه زود غسلمو تموم کنم همش فک میکنم اب یه جا نرسیده و غسلم باطله دارم دیوونه میشم!گاهی اوقات با خودم غسل نکنم گناهش کمتره از مصرف اینهمه اب!دورو بریام میگن غسل نکنی کارات گره میوفته و همش بد میبینی و روت چهله میوفته و...این حرفا بیشتر باعث وسواس غسلم شده.هرکی میتونه راهنماییم کنه لطفا که وسواسو کنار بزارم

میشه برا ارامشم و زندگیم یه صلوات بفرستین! ممنون

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من شوهرم میگه تو وسواس داری، ولی از نظر خودم ندارم! من ده دقیقه طول میکشه

ده دقیقه که خیلی خوبه!هرکار میکنم نمیتونم زودتر تموم کنم و اخرشم فک میکنم قبول نیست

خوش بحالت.من که دارم دیوونه میشم.کقتی از حموم میام بیرون دیگه جون ندارم

یه اب بکش و حساس نشو.. عادت میکنی..

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
یه اب بکش و حساس نشو.. عادت میکنی..

خیلی سعی کردم.اما همش میترسم قبول نباشه و همش بد بیارم یا میخوام باردار شم بچه ناقص باشه یا سقط شه یا چهله بیفته روم و اصلا باردار نشم

ده دقیقه که خیلی خوبه!هرکار میکنم نمیتونم زودتر تموم کنم و اخرشم فک میکنم قبول نیست

اشکال نداره، بگو بذار از نظر خودم قبول نباشه، مهم اینه که از نظر خدا قبوله و مطمئن باش قبوله. به تفکرات خودت اهمیت نده.

خدایا شکرت بخاطر گل بهشتی که بهم دادی...
اشکال نداره، بگو بذار از نظر خودم قبول نباشه، مهم اینه که از نظر خدا قبوله و مطمئن باش قبوله. به تفک ...

متشکرم از راهنماییت دوست خوبم