2777
2789
عنوان

آهنگای داریوش ...

1204 بازدید | 14 پست

یه مدته رفتم تو فاز داریوش گوش دادن ... 

لعنتییی خیلی خوبه آهنگااش 😍😍 

تا الان بیست سی تا از آهنگاشو دانلود کردم 

از آهنگای قدیمی و معروفش چیزی میشناسید بهم معرفی کنید .... 

حتی دستگاه پرس فولاد هم نمیتونه به اندازه ی حرف زور فشار بیاره به آدم .... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یاور همیشه مومن🙂من عاشق اهنگاشم اصلا این مرد عاشقانه دوست دارم

الان دارم آهنگ موج رو گوش میدم 

واقعااا فوق العادست .... 👌👌

یه ذره شو بخون

من آن موجم که آسایش ندارم 

به آسانی سر سازش ندارم 

همیشه در گریزو در گذارم 

نمیمانم به یکجا بی قرارم 

بوی گندم مال من  هرچی که دارم مال تو.،فریاد زیر آب. شیرین شیرینم. گل بیتا. سقوط من درخودمه.بی همگان به سر شود. رفیقان یک به یک رفتند. بیاآشتی بدیم باقصه هامون تموم دستهای ازهم جدارو. یاور همیشه مومن. دلم تنگ است دلم می‌سوزد ازباغی که می‌سوزد. شام مهتاب. باتو باتو اگه باشم وحشت ازمردن ندارم. دهانت رامیبویند مبادا گفته باشی دوستت دارم. کوچه قدیمی ما کوچه بن بسته. ای پرنده مهاجر ای پراز شوق پریدن. منم امشب واسه تو نامه نوشتم اما اشکام همه رو نامه چکیده. سرود آفرینش. من یه داریوشی ام 😍پوسترهاشو داشتم ی مدت اکثرا حفظم اهنگاشو. خیلی دووس. قمیشی ومعین هم دوس 

من از یه اپلیکیشن که جدیدا پیدا کردم آهنگ‌هاش رو گوش می‌دم. بهترین آهنگ های داریوش رو دسته بندی کرده مشابه‌هاش رو هم پخش می‌کنه

https://shuffle.one/play?channelId=8572203&artistId=514876094

با قند شکن باید بری سایتش

یه مادر موزیسین! نوازنده درام سابق. الان بیشتر وقتم صرف آهنگ گوش دادن می‌شه. آهنگهایی که پیشنهاد می‌دم رو از گوش کنید