2777
2789
عنوان

اسکرین شات شوهرم قیدمو زد راحت

| مشاهده متن کامل بحث + 8453 بازدید | 98 پست
نمیدونم بچه ها چیکار کنم بنظرتون  جدا زندگی کنم ازش و اون کلا بره با خانوادش

اونجوري كه بعد ي مدت عدم تمكين ميگيره

با اجازه دادگاه ميره زن دوم ميگيره 

هيچ غلطي هم نمتوني بكني

بعدشم ي پولي نفقه دادگاه تعيين ميكنه هي بدو تو دادگاه دنبالش! هر چند ماهي با بد بختي بتوني بگيري!

تازه عيبش اينه تو ي شهري اون ي شهر!

سر همين نفقه هم اگه نده كلي بد بختي داري! چون اون شهر ديكس!

كفش آهني پات كن! 

پي هو رو هم به تنت راحت بمال

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
بنظر من بجای مشاوره برو پیش یه وکیل خوب ک راهنماییت کنه چیکار کنی برات عدم تمکین نگیره این مدتم وسيل ...

با همين مدتم كه رفته خونه باباش راحت ميتونه شوهرش عدم تمكين بگيره! تازه پيامك هاشم هست! درسته مدرك دادگاه نيست! و قاضي استناد نميكنه! ولي به هر حال روي راي و نظر قاضي موثره! 

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با همين مدتم كه رفته خونه باباش راحت ميتونه شوهرش عدم تمكين بگيره! تازه پيامك هاشم هست! درسته مدرك د ...

آره متاسفانه قانون همینه باید اساسی دنبال ماجرارو بگیره 

لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستین   
 اره همه چیزشم همه چیز ک بخاطر ۱۰۰ تومن ی واحد فکستنی قید من ک هیجی قید بچشم زد

استارتر اون به خاطر پولش نيست! اون ديده همه جاري ها نشستن! با خودش گفته مگه زن من غير بقيه هست!

من جاي تو بودم مي رفتم، ي مدتم همسر خيييلي ماه ميشم!

بعد دعواي باحال با جاري راه مينداختم! پدر جاري مو در ميوردم ! 

البته مطلبي دعوا راه ميندازي بايد حتما جوري باسه همه به تو حق بدن! دقت من!

نمیدونم بچه ها چیکار کنم بنظرتون  جدا زندگی کنم ازش و اون کلا بره با خانوادش

برو به پدر شوهرت قضیه همسرت و  جاریش رو بگو 

بعد بگو من زندگیم رو دوست دارم و اینا و از آبرو ریزی میترسم بالاخره پای آبروی شما وسطه و پای دو تا پسراتون

اگر منطقی باشه درست میشه داستان

من در کشوری زندگی میکنم که قانون فقط برای فقرا اجرا میشود.ثروتمندان گویی از اجرای قانون در امان هستند.

استارتر عزیز تاپیکای قبلیتم خوندم میخام یچیز بگم بهتون شما که سنی ندارید اول حوونی خودتو حرام این مرد نکن شوهرت معلومه هرز میپره واز سادگی شما سواستفاده میکته یکم قوی باش تو لیاقتت زندگی خوبه نه زندگی با یه روانی جنسی.درک میکنم طلاق سخته ولی بدون این زندگی برا زندگی نمیشه‌جونیتو حیف نکن بچه ات بردار فرار کن از دست شوهرت بی مسئولیتت

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
خب زندگی کردن با مردی ک خیانت میکنه و سرده و پشتت نیست و فحش میده و کتک میزنه درسته بعدا بچت نمیگه چ ...

نفقه تعطیلی دیگه

غروب که میشود یاد تو تا آنجا که میتواند  با تار و پود دلم بازی میکند....باش تا باشم و زندگی کن تا زنده بمانم.....