2777
2789
عنوان

اسکرین شات شوهرم قیدمو زد راحت

| مشاهده متن کامل بحث + 8453 بازدید | 98 پست

اگه خانوادت پشتت هستن کوتاه نیای ها .ب شوهرت میخوره حرف تو سرش نمیره و زورگوست . جلوش وایسا .

زندگی هدیه ایست ک نباید حروم بشه .شما نمیدونید برگه بعدی زندگی چیه، باید یاد بگیری روی تک تک روزاش حساب کنی.🏖🏞

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی چی این زندگیه برای خودتون درست کردن 

اسمشو که نمیشه گذاشت زندگی 

یعنی چی  اینایی که گفتی اگه واقعا چیزی دیدی شنیدی بهش ثابت کن ازش جدا شو چون اینجور افردا بوی از انسانیت نبردن  اگه ن که بمون زندگیتون بکن

🙇خدایا مرسی بخاطر سوپرایزقشنگت😍😍😍
ن مستقل بودیم

ببین من باشم صددرصد شهر بابام خونرو میگیرم خرجیمم میگیرم زندگیمو میکنم.میخام همچین مردی صصصدسال بالاسرم نباشه

کسی که میدونه اشتباه کردی وبازم ازت دفاع میکنه یا مادرته یا عاشقته
وا چ بی احساس ادم با دوس دخترشم اینطوری کات نمیکنه 😑😒😒😒

والا شوهرا قید زنشونو راحتر از دوست دختر میزنن معلوم نیست چ مرگشونه

خدایا شکرت تو سال ۹۸ عروس میشم 😍 خدایا شکرت که جهیزیمو تو خونه خودم چیدم و از مادرشوهر جدا زندگی میکنم😍 خدا جونم دوستت دارم 😢😢😢
نمیدونم بچه ها چیکار کنم بنظرتون  جدا زندگی کنم ازش و اون کلا بره با خانوادش

وا در ابنصورت که طلاق بهتره

ولی احساس میکنم بیشتر حالت لج و لجبازیه بینتون

آرامشم در این روزها مدیون انتظاریست که دیگر از هیچکس ندارم😊
نمیدونم بچه ها چیکار کنم بنظرتون  جدا زندگی کنم ازش و اون کلا بره با خانوادش

نه چه حرفیه آخه 

زندگیت رو درست کن 

اصل زندگی کردن همینجاهاست که باید در برابر مشکلات مقاوم باشی

سخت است آزاد کردن نادان هایی که زنجیر خود را میپرستند.

واي چقدر بدو سردو دلگير باهات حرف زد!!!!😢😢😢😢😢به شددددددت دلم برات گرفت😞😞😞😞😞

‏احترام به عقاید یعنی من به محدودیت هایی که برای خودت گذاشتی احترام بگذارم نه به محدودیت هایی که میخواهی برای من بگذاری!
والا شوهرا قید زنشونو راحتر از دوست دختر میزنن معلوم نیست چ مرگشونه

چون فکر میکنن از طرف بچه دارن و طرف بخاطر بچه کوتاه میاد هرغلطی میخوان میکنن خاک ت سر این جور مردها

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤
نه چه حرفیه آخه  زندگیت رو درست کن  اصل زندگی کردن همینجاهاست که باید در برابر مشکلات مق ...

کدوم زندگی دست بزن فحش لجبازی خیانت  سردی دیگ چقد تحمل کنم 

2790
2778
2791
2779
2792