با شوهرم همه مشکلاتو داشتم دست بزن فحش دروع خیانت دخالت خانوادا گفتم میمونم میجنگم بخاطر بچم بیشتر از من و بچم هوای جاریم و بچه هاشو داشت هر وقت خونخ اونا میرفتیم بعدش کتک کاری و دعوا همش دوس داشت خونه اونا باسه رابطه با جاریم نداشت ولی ی وابستگی عاطفی بود منم عذاب کشیدم و هر سری جاریم برا عذاب دادنم کارایی ک شوهرم برا بچش کرده بود تعریف میکرد خونه جاریم برام جهنمه ی مسافرت چن هفته ای اومدم خونه بابام یعنی منو فرستاد پدرشوهرم ی اپارتمان داره ۳ واحدخ ۲ تا برادر شوهرام توی ۲ تا واحدن پدر شوهرم گفته اگ نیاین واحد ۳ رو میفروشم و سهمی بهتون نمیرسه الان برادر شوهرم و شوهرم گفتن باید بریم بشم همسایه جاریم یعنی عزراییل جونم در ضمن خونشون مستقل نیست یعنی بی درو پیکره شوهرم ز زد گفت اگ نیای خونه بابام بشینی کلا قید منو بزن و بشبن خونه بابات منم گفتم اگ میخوای بری خ نه بابات کلا منو با بچه فراموش کن اونم گفت باشه و پس نیا منم بهش ای دادم بیا ی خونه برا من و بچه تو شهر بابام اجرا کنه خرجمونم بفرست توام خونه بابان زندگی کن حالا پیاماشو ببین بنظرتون تصمبمم درسته نمیتونم دیگ با این شرایط کنار بیام شوهرم خیلی راحت قید منو بچشو زد
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.