2777
2789
عنوان

مهریه

218 بازدید | 18 پست

سلام  دوستان به نظره شما مهریه چقد باشه خوبه ؟ واینکه بنظرتون آیا ارزش داره که مثلا ادم مهریه خیلی پایین بگیره ولی وکالت طلاق و حق خروج از کشور و حق اشتغال وتحصیل داشته باشه؟؟ 

دختر زمستانم  

اینا همش الکیه

مرد که بد باشه

ی کاری میکنه همه چیو بذاری و بری

من دوستم تمام این حقا رو داره

ولی میگف شوهرم مجبورم کرد بریم شهر اونا

با اینکه حق مسکن داشت

پَ بُزرگــــ   میشــــَـم...واسه هر کـــی که کوچـــــیکم کرد.... 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

در مورد قسمت مالیش بستگی به وضعیت خودت داره. تحصیلاتت. اشتغالت. این که اگه خدایی نکرده جدای شدین یا خدایی نکرده تر و دور از جونشون،  همسرت رو از دست دادی می تونی رو پای خودت وایسی؟!

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!

من خودم نظرم اینه که خیلی پایین مهریه باشه اما شرطا حقوقمو بگیرم اما پدر و مادرم قبول نمیکنن پایین باشه از اینورم میترسم طرفم اگه مهریه باالا باشه شرطا رو قبول نکنه  حالا موندم واینکه برا حق مسکنم من میتونم مسکنشو تقبل کنم اما مامانم اینا میگن ممکنه پرو بشه 

دختر زمستانم  

[QUOTE=73372469]من خودم نظرم اینه که خیلی پایین مهریه باشه اما شرطا حقوقمو بگیرم اما پدر و مادرم قبول نمیکنن پایین ب ...[/QUOTE

مسکن با تونیست 

من این اشتب رو کردم شما نکن

اول زندگی دلیلی نداره مسکن رو شما فراهم کنی 

حداقل بزار چند سال بگذره شناختت بیشتر بشه بعد 

شوهرمن تازه میگفت بابات چرا خونه بهتر نخرید اینجا مکانش مناسب نیست 

[QUOTE=73372469]من خودم نظرم اینه که خیلی پایین مهریه باشه اما شرطا حقوقمو بگیرم اما پدر و مادرم قبو ...

مامانم اینام همینو میگن اما خب طرفم نمیتونه بخره فقد مثلا میتونه رهن کنه

دختر زمستانم  

والا دختر خاله من هم حق طلاق هم حق مسکن هم داره

شوهرش هم همش اذیتتش میکنه 

اینم فقط بخاطر بچش میترسه جدا بشه این حقا هم ک داره پشم😑

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤

بخوای با این دو دوتا ۴ تا پیش بری به هیچ جا نمیرسی رک بگم...

برای خوشبختیت دعا کن...وگرنه مال دنیا رو داشته باشی عمر و جوونیت تباه شه چ سود ...من مهریه ام۳۰تا است...

اما شوهر مثل پرنسس ها نگهم میداره...

خواهر شوهر ۷۰۰تا...الان تو شکایت و ....

هیچی دستش نیست..چون شوهرش زندگیش و ب نام خانواده اش کرده