2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچیشو نخریده پول نداشته الان پول دستش اومده میترسه نتونه جم کنه با این قیمتا

صددرصد میتونه 

حالا جنس بوش نگیره وسیله برقیاشو آسمون ب زمین نمیاد ک 

سرویس چوبشو میتونه با بیست تومن جمع کنه اگه تهرانه چهاردونگه سفارش بده عالیه 

بوش نه الان سامسونگ و ال جی هم نمیشه خرید

جنسای ایرانی ولی خوب بگیره اتفاقا هرچی کمتر ببره بهتره شوهرش ن شیربها داده ن چند تیکه وسیله میگیره چ خبره همه رو این بگیره یا باید شیربها میگرفت یا چند تیکه سنگین مثه فرشو یخچالو لباسشويي و تلویزیونو شوهرش بگیره هرچی بیشتر ببره توقع شوهرشو خونوادش بیشتر میشه ماها ک تجربه داریم میگیم کمتر بگیره منکه خیلی پشیمونم زیاد آوردم چون قدر نمیدونن 

لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستین   
جنسای ایرانی ولی خوب بگیره اتفاقا هرچی کمتر ببره بهتره شوهرش ن شیربها داده ن چند تیکه وسیله میگیره چ ...

واقعا خالمم همینطور فک میکنن ها ولی جنس ایرانی خوب چی مثلا

واقعا خالمم همینطور فک میکنن ها ولی جنس ایرانی خوب چی مثلا

بره بازار بپرسه راهنماییش میکنن الان با 5 تومن میشه مبل خوب بگیره بگه بودجم درهمین حده اگه شوهرش حرف زد خودش عوض کنه یا پول بذاره روش سرویس خواب میتونه 3 تومن یه چیز خوب بگیره ناهارخوری 2 تومن 4 نفره خوشگل ست مبلش بگیره فرش دوتا 6 متری بگیره 700 شونه بگیره مجبور نیست 1200 شونه بگیره والا فرش من 500 شونه‌س خیلی هم راضیم وسیله برقی آشپزخونه هم هرچی نیاز داره بگیره نباید همه رو بگیره پلوپز و زودپز و چایی ساز و توستر و آبمیوه گیری کافیه بنظرم با 50 تومنشم میتونه بهترین جهیزیه رو بگیره بگو تا میتونی از پولت واسه خودت پس انداز کن وگرنه بعدا پشیمون میشی اصلا هم به شوهرش چیزی نگه هرچیم خرید قیمتشو بیشتر بگه 

لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستین