2821
2789
عنوان

پرولاکتین ؟؟!!!!

907 بازدید | 20 پست

سلام‌ خانما

کسی اینجا هست پرولاکتینش بالا باشه؟؟؟

امروز رفتم ازمایش گف پرولاکتینت خیلی بالاست

اگه کسی هست ک بتونه در موردش اطلاعات بده 

و اینکه راه های درمان از طریق داروهای گیاهی نتیجه گرفته باشه؟؟؟

(مجرد هستم)

این کاربری دست دونفر است

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نوعی هرمون هست ، که بالا بودنش خطرناکه و باعث اسیب به بینایی میشه حتی 

دوست من پرولاکتینش بالا بود ، رفتم دکتر متخصص غدد دارو بهش داد ،و خوب شد ، دفعات بعد که ازمایش داد پرولاکتینش نرمال شد 

حتما باید بری دکتر ، گیاهی اثر نداره برا این هورمون 

Coadjture......

منم ازروزچارده پریوددردسینه میگیرم تانزدیک پریودبعدی اینقدکه میزنه بخ زیربغلم فک کنم مال منم بالاس این علایموداشتین شما؟

اگه میخوای سقط کنی یه کم فک کن ببین بیشترازخدامیدونی صلاح خودتوچیزی روبه زورازخدانخواه وهدیه ای روکه خودش بهت میدرم برنگردون حتماصلاح دونسته همه ی ایناروتجربه کردم که میگم یه کم فک کن به حرفام هیچ وقت سقط نکن هیچ وقت

من دچار پرولاکتینوما هستم یعنی غده ای به غده هیپوفیز میچسبه و باعث بالا رفتن پرولاکتین میشه با قرص درمان میشه اما اگر کسی دیر متوجه بشه باعث نابینایی میتونه بشه

هر کسی می تونه بهت نگاه کنه. پیدا کردن اون آدمی خیلی کم اتفاق می افته که همون دنیایی رو می بینه که تو می بینی. 
اره دقیقا 😢😢😢

زیربغلتم میزد؟خداخیرت بده نگران بودم پس مشگل منم همینه قبلا هم بالابوده مال من

اگه میخوای سقط کنی یه کم فک کن ببین بیشترازخدامیدونی صلاح خودتوچیزی روبه زورازخدانخواه وهدیه ای روکه خودش بهت میدرم برنگردون حتماصلاح دونسته همه ی ایناروتجربه کردم که میگم یه کم فک کن به حرفام هیچ وقت سقط نکن هیچ وقت
عزیزم شما اضافه وزن هم اوردین؟

نه من واسه ازمایش های قبل حاملگی بود که فهمیدم بالاست چون مانع بارداری میشد بعد قرص خوردم پایین اومد

من اهل باختن نیستم،یا می برم،یا بازی رو بهم میزنم

منم پرولاکتینوما دارم😔پرولاکتینم شدید بالا بود حتی چشمم ضعیف شد بعد فهمیدم و یه سال دارو خوردم بهتر بودم دوماه قطع کردم دارو رو بازم خیلی رفت بالا الانم دو ماهه باز شروع کردم ب دارو خوردن😔😔😔

خدایا میدانم که میبینی...
منم پرولاکتینوما دارم😔پرولاکتینم شدید بالا بود حتی چشمم ضعیف شد بعد فهمیدم و یه سال دارو خوردم بهتر ...

دوز داروت چه قدر بود؟چرا یهو سرخود قطعش کردی؟

هر کسی می تونه بهت نگاه کنه. پیدا کردن اون آدمی خیلی کم اتفاق می افته که همون دنیایی رو می بینه که تو می بینی. 
2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 3 ساعت پیش
2791
2779
2792