2821
2789
عنوان

سرطان ریه

6140 بازدید | 30 پست

امروز رفتم خونه مادر شوهر  خیلی نا احت شدم ذهنم همش درگیره گفته پدر شوهرم خیلی سرفه می کنه شب بد می خوابه (البته 10 سال پیش سیگارو ترک کرد تا حالا سرفه داره) چند ماه پیش منو شوهرم می خواستیم ببریمش پیش متخصص ریه که پسرمو میبریم (اخه اسم کودکان داره) قبول نکرد همه بچه ها اصرار کردن قبول نکرد تا اینکه دیروز خسته میشه خودش میره می گفت حتی عذا می خوره حالس بهم می خوره 

علی رضا عشق مامانشه 

رفت پیس یه دکتر عمومی براش عکس رادیولوژی نوشت رفته گرفته تو توضیح عکس نوشته وجود یک نودل مدور نزدیک به ناف ریه چپ حالا براش سی تی نوسته یعنی ممکنه سرطان باشه 

علی رضا عشق مامانشه 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

مادر بزرگ من این جوری شد اسکن هم کرد گفتم سرطان باید باز بشه تا ببینیم چه طوریه مادر بزرگم اجازه عمل نداد بردنش پیشه دکترمینا   اون هم گفت عمل ولی مادر بزگم گفت همین طوری دارد بده من عمل نمیکنم دارو دادن ظرف یک ماه خوب شد نگو سل بود 

عزیزم یعنی توده تو ریه دارن و دو نوعه سرطانی و غیر سرطانی انشاالله که چیز مهمی نیس

اره تو نت دیدم اندازش تو نامه نبود من هرچی خوندم نوشته بیشتر از 3 میل سرطانه 

علی رضا عشق مامانشه 
الهی عزیزم .انشالله خدا همه مریضارو لباس عافیت بپوشونه پدرشوهر شمارو هم سلامت کنه

امین انقدر ادم کاری که نگو اصلا بی کارنمی شینه حتی به خاطر کار زیاد بیرون هم نمی ره 

علی رضا عشق مامانشه 
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز