2777
2789
عنوان

همسایه ازاری

255 بازدید | 30 پست

همسایه کناری  اکثر شب ها ساعت ۳ شب ولی امشب از الان

خیلی سرو صدا میده چیزی حابه جا میکنن 

خسته شدم سردرد گرفتم

انگار روز وجود نداره در طول روز این کارا رو نمیکنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یه مدت من اهنگ میزاشتم صداشو زیاااااد میکردم حال میکردم توی خونه

چندوقت بعد همسایمون نصف شب اهنگ میزاشت صداشو زیاد میکرد😑این شد که منم توبه کردم و ترجیح دادم با هندزفری اهنگ گوش بدم😂😂😂😂

هرچه عاشق زارتر معشوق از او بیزار تر    

وای همسایه نگو ک منم دارم میکشم واقعا نمیدونم یکسره در حال جابجا کردن وسایلاشه اوووف منم فقط لعنت میکنم واقعا بریدم خیلی جدیدا عصبی شدم نمیدونم باید چیکار کنم خونم گداشتیم واس فروش فقط بخاطر اذیتای همسایه

خدا جونم میشه به من فرزند سالم و صالح بدی فقط ی بار تجربه کردم ولی نموند برام خدایا شکرت میدونم که بخشنده ای و رحیم 

مام يه همسايه بالاسري  داشتيم (( خانم تنها با دختر١٢،ساله ش))اكثرا  بين ٢تا٣نصف شب يه چيزي رو روي زنين ميكشيدن جايجا ميكردن بعدم ميرفتن حموم!!!!!!!!!!!! حالا بماند بعدها فهميديم جريانش چيه اما وقتي اعتراض كردم نزديك بود خفه م كنه ميگفت تو با اجنه در ارتباطي مشكل روحي داري فكر ميكني نصف شب يكي داره تخت و مبل جابجا ميكنه!!!!!!!! خلاصه يه شب كه بازم در حال سروصدا و كشيدن وسيله بودن رفتم دم درشون و زنگ زدم درو باز نكردن اومدم پايين رفتم تو تراس ببينم چراغشون روشنه(( به خودم شك كردم سايد اجنه باشن و من اشتباه ميكنم!!!!!)) يكدفه ديدم خانمه هم داره از تراسشون خونه ي مارو نگاه ميكنه سريع گفتم ميشه به اجنه ها بگيد بخوابن به خدا ما صبح زود ميخوايم بريم سركار ..... ديگه تموم شد تا زماني كه تو اون خونه بوديم اصلا سروصدايي نداشتن

این نیز بگذرد

باید تذکر بدی اگه آدم باشه ک میفهمه دیگه‌تکرار نمیکنه اگه ادم نباشه ک هیچی خدا بدادت برسه

خدا جونم میشه به من فرزند سالم و صالح بدی فقط ی بار تجربه کردم ولی نموند برام خدایا شکرت میدونم که بخشنده ای و رحیم 

همسایه کناری ما ۴ ماهه که اومده درب حموم وتوالتش کنار دیوار اتاق خابو پذیرایی ماست انقدر لولاهای دربش صدا میداد ۴ ماه صبوری کردم هیچی نگفتم گفتم آخر خودش از صداش خسته میشه درست میکنه حتی یکبار شوهرم بهش گفت میخاین من بیام براتون درست کنم باز پشت گوش انداخت اینا هرروز ساعت ۶ میرن سرکار مابا صدای دراینا بیدار میشدیم منم عصبانی شدم ساعت ۷ صبح زنگشونو زدم یک پسره مهمونشون بود گفتم بگو در و درست کنن اعصاب ما خورد شده زنه ظهر اومده بود توی خونه بلند بلند داد میزدخانم بهش برخورده بود

همسایه کناری ما ۴ ماهه که اومده درب حموم وتوالتش کنار دیوار اتاق خابو پذیرایی ماست انقدر لولاهای درب ...

دقیقا بهشون بر میخوره واقعا درکش اینقدر سخته ک نمیتونن مراعات کنن

همسایه بالای من همه کاراشو شبا انجام میده...ظرف شستن...جارو کشیدن...غذا پختن و فریز کردن...تمیزکاری...اونوقت کل روز به خودش میرسه باشگاه کلاس دورهمی...منم چون خونه تنهام هیچی نمیگم...باعث میشه نترسم خخخخخخ

خدا لعنت کنه همسایه بد من ۶ماهه عروسی کردم دلم نمیاد خونه بفروشم شاید ادامه پیدا کنه رفتارش منم به ...

منم این خونمو دوست دارم ولی دیگه کلافم کرده نه لباس میتونم تو بالکن بذارم چرا ک لباس میندازه همه چکه میکنه بخدا اینقد تذکر دادم بهش سرو صدا جیغ بچشونم ک بماند واقعا خیلی نفهمن دیگه باهاش حرف نمیزنم چند روز پیش نذری اورد نگرفتم گفتم بخوره تو سرت مردم ازاری نکن نذری نمیخواد بدی والله بخدا