2821
2789
عنوان

جنسیت جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 385 بازدید | 60 پست
دوست مامانمه بامنم دوسته الان بارداره دوتادخترداره این بارداری سومشه یه مشکلاتی داره امیدوارم پسر با ...

انشالا

بعضی زخم ها رو باید درمان کنی تا بتونی به راهت ادامه بدی ...بعضی زخم ها باید باقی بمونه تا هیچوقت راهت رو گم نکنی
سه روز مونده به زایمانت

اره اما انگاری جاشو دوست داره نمیاد😞

بعضی زخم ها رو باید درمان کنی تا بتونی به راهت ادامه بدی ...بعضی زخم ها باید باقی بمونه تا هیچوقت راهت رو گم نکنی

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اره اما انگاری جاشو دوست داره نمیاد😞

عزیزم پسرمن دوهفته زودتر پرید بیرون خیلی عجله داشت 😂

يه جوري باادم رفتارنكنين كه اگه بلايي سرتون اومد دلمون خنك شه !  تاوقتی باکفش کسی راه نرفتین راه رفتنشو قضاوت نکنین   
خواهش میکنم انشاالله یه گل پسر ناز بدنیا بیاره

عزیزم ممنونم میشه اینم بگی۱۸ اذر میخوام ببینم برامنم درست درمیاد ؟؟

يه جوري باادم رفتارنكنين كه اگه بلايي سرتون اومد دلمون خنك شه !  تاوقتی باکفش کسی راه نرفتین راه رفتنشو قضاوت نکنین   
عزیزم پسرمن دوهفته زودتر پرید بیرون خیلی عجله داشت 😂

من دلم میخواد همین الان بیاد فقط بیخودی دردای کاذب دارم همش استرسم بالاس😫

من دلم میخواد همین الان بیاد فقط بیخودی دردای کاذب دارم همش استرسم بالاس😫

من اصلا توباغ نبودم 😂باورت میشه اصلا استرس نداشتم تازه خوش خوشانم بود که بچمو بغل میکنم