2777
2789
عنوان

دختران حوا

2373 بازدید | 19 پست
کی میبینه این سریال و حدستون چیه کدوم دختر مال کیه

من میگم مزگان دختر دکتره
نیک یدختر فا گیرست
اون یکی هم دختر اون کی خانواده کارمندند

نظر شما چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم حدس میزن دختره که تو بانک دختر دکت
نیکی دختر فالگیر
ان دختر هم بچه خانواده معمولیه
خودمان را با جمله قسمت چه باشد گول میزنیم ... قسمت اراده من و توست ! ( خدا جون اراده کردم خوب باشم و به آرزوهام برسم پس به من لطف کن تا روزهای قشنگ رو ببینم ) سیمین
منم حدس میزن دختره که تو بانک دختر دکتر
نیکی دختر فالگیر
ان دختر هم بچه خانواده معمولیه
خودمان را با جمله قسمت چه باشد گول میزنیم ... قسمت اراده من و توست ! ( خدا جون اراده کردم خوب باشم و به آرزوهام برسم پس به من لطف کن تا روزهای قشنگ رو ببینم ) سیمین
اره مجره اما قصد ازدواج نداره هاااا
اره مجرده اما قصد ازدواج نداره هاااا
جالبه دکتره خودش پسر داره همه کاره بیمارستان ان داماد عوضیشه !!!
من 3 بار دیگه دیدیم رو کاغذ نوشتم فکر کنم اشتباه حدس زدم فکر کنم همون لاته دختره دکتره
بازم نمیدونم اما 20 بار دیدیم چه جوری جابهجا کرد فکر کنم این طوریه ههههههههههههههههههههههههههههههه