2777
2789
عنوان

📷عکسای هنری📷

| مشاهده متن کامل بحث + 26507 بازدید | 722 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم من عاشق قشمم...البته شما از دوست دیگه ای سوال پرسیدین...من خودم کیش نرفتم ولی قشم از نظر قیمت ...

مرسی گلم کیش رفتم عالی بود خواستم ببینم قشم چطوره مرسی

من کاربر قدیمی ام (از این جمله موهای تنم سیخ میشه 😖)کارم به جایی رسیده خودم واسه خودم درخواست دوستی میدم ولی نمیشه 😓❤😞

‏یه آدم از دید یه فرد متعصب ممکنه خراب و فاسد باشه؛ از دید یه روشنفکر عادی و معمولی باشه و از دید یه بی بندوبار آدم بسته و کوته فکر بنظر برسه ؛ پس ما با چیزی که ازمون تو ذهنشون میسازن تعریف نمیشی
[QUOTE= 73372907 ]عزیزم.قشم چطوره  بازارش خوبه  کیش بهتره یا قشم لطفا بگو عزیزم[/QUOTE] ...

اره کیش رفتیم خیلی خوب بود خواستم ببینم قشمم مثل کیشه ممنون وقتتو گذاشتی عزیزم

من کاربر قدیمی ام (از این جمله موهای تنم سیخ میشه 😖)کارم به جایی رسیده خودم واسه خودم درخواست دوستی میدم ولی نمیشه 😓❤😞

‏یه آدم از دید یه فرد متعصب ممکنه خراب و فاسد باشه؛ از دید یه روشنفکر عادی و معمولی باشه و از دید یه بی بندوبار آدم بسته و کوته فکر بنظر برسه ؛ پس ما با چیزی که ازمون تو ذهنشون میسازن تعریف نمیشی