2777
2789

سلام عزیزان من دانشجو هستم ، یکی از استادان ازم یک ارائه خواسته که موضوعش رو خودم انتخاب کردم . اگه خودتون یا دوست و آشناتون در سنین جوانی به خواست خودتون یا بالاجبار با یک‌ مرد سن بالا ولی ثروتمند ازدواج کردین تجربیات خودتون رو برام بگید . خوبه یا بد؟ پشیمونید یا نه؟

خانمهای دیگه یا حتی آقایون هم میتونن نظرشون رو بگن.   من حتما بر می گردم و نظرتون رو می خونم🙏

میگن پایان شب سیه سفید است امیدوارم همین طور باشه

چه سوال کلی ای.هزار تا اگر و اما داره.یاد سریال زمونه افتادم و یاد حرفای پریناز ایزدیار در مورد ازدواجش با امید روحانی.واقعا با اون ازدواج به آرامش رسید و در نهایتم به عشقش رسید

به نظرم تو اون حالت خوبه.ولی همیشه مث فیلما پیش نمیره

همکار من ارشد روانشناسی داشت و یه دختر 8 ساله و 35 سالش بود و تو 17 سالگی با یه مرده 40ساله ازدواج کرده بودحالا اون 35 ساله یه شوهر 57 ساله داشت و به شدت شاکی خدایی شوهرش خیلی پیر بود و الانم کاراشو کرده با بچش برا دکترا بره المان کلا میگه با شوهرش چند ساله رابطه هم نداره و هیچ وقت باشوهرش هم قدم نمیشد 

وزن اولیه۸۳☹️ وزن هدف اول۷۵ 😘هدف دوم ۷۰🤩🤩🤩🤩

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان