2821
2789
عنوان

حس پریودی

109 بازدید | 10 پست

من روز 13 باید پریود بشم این ماه بدون هیچ دارویی بعد از عکس رنگی اقدام داشتم..امروز صبح احساس پریودیم شروع شد..یکم لک هم دارم.زیر شکمم سمت چپ تخمدانمانگار داره میترکه..هیچ حس دیگه ای ندارم.فقط حس پریودی و درد سمت چپ و لک.خسته شدم از این وضع.شوهرمم فهمید دارم پریود میشم خیلی اخلاقش عوض شد باهام خیلی سرد شد..دلم میخواد بمیرم..نمیدونم چرا خدا نگاهم نمیکنه که زندگیم داره خراب میشه واسه بچه.آخه مگه چی خواستم یه بچه خواستم.نمیدونم دیگه چیکار کنم😧😭😭😭😭😭😭😭😔😔😔😔😔 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم این ماه عگس رنگی گرفتم نه چسبندگی داشتم نه لوله ها گرفته بود😭😭 خداااا یعنی میشه جواب بگیرم&nbs ...

ایشالا میگیری.من که نا امید شدم.بارداری قبلی درد سینه داشتم الان اصلا ندارم.دارم دیوونه میشم.شوهرم امروز به شوخی گفت اگه باردار نباشی طلاقت میدم خودم میدونم شوخی بود ولی همیشه حرفای جدی با شوخی گفته میشه..الان رفتم پیشش میگم باهام قهری میگه واسم بچه نمیاری همینه.دلم میخواد بمیرم آخه حتما باید زندگیم خراب بشه که خدا یه نگاهی کنه بهم

توکلت به خدا باشه عزیزم  چندساله ازدواج کردی چند وقت اقدامی  چرا شوهرت اینطور میگه  ...

دو سالو نیم ازدواج کردم از همون اول اقدام بودم تا حالا.یه سقط داشتم..شوهرم بچه دوسداره الانم که جاریم از حسودی رفت واسه بچه دوم و بارداره وقتی میبینه اونو اعصابش بهم میریزه روم فشار میاره..قبلا اینجوری نبود میگفت هروقت خدا بخواد میده این جاری کثافتم وقتی فهمید باردارم رفت واسه بچه دوم من که سقط کردم اون باردار شد

دو سالو نیم ازدواج کردم از همون اول اقدام بودم تا حالا.یه سقط داشتم..شوهرم بچه دوسداره الانم که جاری ...

اخی الهی نگران نباش گلمممم ایشاله دامنت سبز میشه عزیزم شوهرتم حق بده حتما فشار مادروپدرش روشه به دل نگیر عزیزم خدا بزرگه منم ۳ ماهه اقدامم هنوز نشده 

2824
2823
2791
2779
2792