2821
2789
عنوان

بیبی چک من

861 بازدید | 32 پست

سلام دوستان من امروز روز بعد موعدمه صب گذاشتم اینجوری شد ایا مثبته؟

زندگی من خوش اومدی تو دلم خیلی دوست دارم مشتاقم ببینمت و بوت کنم😍😍😍 بعد سه سال و نیم با یه معجزه شدی عیدی من و بابات😘😘😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه بعده ۵مین بوده آره مبارکه ولی دوباره بزن و زود برو آز فردا

مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

فک کنم مثبته،واسه منم دعا کن

(دوقلو باردارم) میشه واسم دعا کنید مشکلم حل شه مریضیه خطرناکی نباشه با دلخوشی بمونم بالا سر بچه هام واسشون مادری کنم؟تورو خدا دعام کنید😭

اره همون پنج دقیقه بود

زندگی من خوش اومدی تو دلم خیلی دوست دارم مشتاقم ببینمت و بوت کنم😍😍😍 بعد سه سال و نیم با یه معجزه شدی عیدی من و بابات😘😘😘

مرسی دوستان کسی بوده مثبت شده باشه اینجوری

چندوقت اقدامی؟

هفت ماهه

احتمال زیاااد مثبته👏👏👏👏👏👏

مرسی دوستم

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز