2777
2789
عنوان

مسافرت مجردی

252 بازدید | 21 پست

بچه هاشوهرم میخوادهفته دیگه مسافرت مجردی بره بادوستش دلم نمیادبهش بگم نره ولی قبل ازازدواجمون همسرم بهم گفت بادوستش که رفته بوده مسافرت دوستش به خانمش خیانت کرده ... الانم باهمین دوستش میخواد بره ازیه طرفی میترسم ازیه طرفی نمیدونم بایدچیکارکنم کمکم کنید... استخاره گرفتم خوب اومد😣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یجورایی کلا باید رابطشو با این دوستش قطع کنین

ولی همینارو عاقلانه و ارام بهش بگین یعنی بگین دوست ندارین با چنین ادمی حشر و نشر داشته باشه

با یک کارت کتابخانه بیش از یک گواهینامه رانندگی می توانید به جلو حرکت کنید

همین ماجرایی که برات تعریف کرده رو با خنده و چشمک و شوخی بهش یادآوری کن. من از مدافع های سفر مجردی زن و شوهر هستم. اما نه با آدم سابقه دارِ این طوری. 

«مگه زوره؟ به خدا هیچکی به تاریکیِ شب تن نمی‌ده؛موشِ کورم که می‌گن دشمنِ نوره، به تیغِ تاریکی گردن نمی‌ده!»

شرایط سختیه من اگه بودم نمیزاشتم چون اونم اگه من شرایط اینجوری داشت دوستم نمیزاشت اما دعوا نکن اگه منتطقیه بهش بگو نگرانید چیه بگو من به تو اعتماد دارم ،کاش زودتر این حرفا رابطتشو با همچین دوستی کات میکردی

یجورایی کلا باید رابطشو با این دوستش قطع کنین ولی همینارو عاقلانه و ارام بهش بگین یعنی بگین دوست ند ...

این کاراقدیمی شده به نظرم بزنه دوست شوهر روبترکونه هم دلش خنک میشه هم فکروخیال نداره

من به شوهرم اجازه نمیدم تنهایی بره با دوستاش مسافرت....اگه با دوستاش میره منم میرم..البته با فامیل دایی یا عمو یا عمع و خاله اشکالی نداره

ای دوست مرا دعا کن شاید نزدیکتر از من به  خدا ایستاده ای  

هرکسی نوع زندگیش فرق داره من هم خودم مسافرت مجردی میرم هم همسرم معتقدم هرچیزی جای خودشو داره ادم نیاز داره گاهی با دوستش تفریح بره و از نقش همسر بودن خارج شه چند روزی واسه خودش باشه.ولی باید دو طرفه باشه نکه زن حق نداشته باشه بره ولی مرد بره.

بجای اینکه کفشتو با لباست ست کنی حرفتو با عملت ست کن☺