2777
2789
عنوان

شام چی دارید+عکس🍔🍞🍕🍔🍅🍕🍔🍕

684 بازدید | 46 پست

نخود پلو برای همسر و دخترم و احتمالامادرشوهرم

خودمم کوکو سبزی

باردار نیستم تیکر لاغریمه😄تاریخ و وزن شروع رژیم:97/7/15.....103.5😭😭تاریخ و وزن هدف تا عید:83,5😥😥.وزن هدف نهایی:70😎😎من میدونم که ایندفعه دیگه میتونمممممم🙌وزن من97/10/2.....96😓

آش دوغ🙈🙈🙈🙈

یه صلوات برای سـلامـتی محمد سبحانم میفرستی😍اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم تیکر تولد یک سالگی پسرمه(1398/8/21)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر چند وقت که گازت کثیف میشه آلومینیوم اون را عوض می‌کنی یا پاک میکنی؟

من خودم الومینیوم رو عوض میکنم روش رو نمیشه پاک کرد 

گل شیشه ای:سرباز ۱:اون دختر کوچولوإ ، یه ساله هروقت با قطار میام جبهه میبینمش...سرباز ۲:پس چرا مثل بقیه گل هاشو نمیده ؟ سرباز ۱:اون گل هاشو همینجوری نمیده بابتشون پول نمیگیره ، منتظره تا بچه‌ها برن کنار...                                                         سرباز ۲:برن کنار ؟ برای چی؟!                                         سرباز ۱:تا اون ادمی که دنبالشه رو پیدا کنه                     سرباز ۲:خب ، مگه کی رو میخواد پیدا کنه ؟                      سرباز ۱:اون ادمی رو که قراره شهید بشه                           سرباز ۲:این..این دخترکوچولو تا حالا به هر ادمی که گل داده اون ادم  شهید شده ...................لای لا لا لای لا لای لا لایییی...لای لالا لای لالای لاییی
مادرشوهر مهمونت است؟با مرغ پختیش؟

گفت شاید بیاد

اره با مرغ.سینه مرغ 

باردار نیستم تیکر لاغریمه😄تاریخ و وزن شروع رژیم:97/7/15.....103.5😭😭تاریخ و وزن هدف تا عید:83,5😥😥.وزن هدف نهایی:70😎😎من میدونم که ایندفعه دیگه میتونمممممم🙌وزن من97/10/2.....96😓
هر چند وقت که گازت کثیف میشه آلومینیوم اون را عوض می‌کنی یا پاک میکنی؟

هر بار بعد آشپزی تمیز میکنم

المینیوم روش رو هر پنج شیش ماه یکبار

من خودم الومینیوم رو عوض میکنم روش رو نمیشه پاک کرد 

چرا نمیشه ؟؟؟؟

یعنی تا تعویض المینیوم گاز کثیف بمونه😕

خونه مادرشوهر ب صرف قرمه سبزی هستیم 

به به

میتونم بگم کوفتت شه؟😁