بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بستري بوده چون زود هم به دنيا اومد ٩ روز بستري بود زرديش رو ١٠/٢ بود
مگه چند هفته بدنیا اومد? منم نی نیم زود بدنیا اومد زردی بدو تولد داشت بستری شد زردیش14 بود همون روز، دو ماه زردیش طول کشید تا خوب شد ترنجبین خوبه، کاسنی خوبه،عناب خوبه والا هرکی هرچی گفت من انجام دادم نگراننباش چون روزای تولدش بیشتر شده خطری نداره کم کم برطرف میشه
عزیزم فامیل نزدیک ما نوزادش زردیش ۱۰ بود.خوشبختانه ویا متاسفانه این خانواده به طب اسلامی اعتقاد دارن.بردنش پیش شاگردآقای تبریزیان ،فک کنم از پشت گوش نوزاد خراش داد وبه مادر هم توصیه کرد عرق کاسنی بخوره.زردیش در عرض ۳ روز کامل رفع شد.این تجربه ی من بود دوستم
وقتی بفهمی نیازی نیست؛به هرچیز واکنش نشون بدی،یا به هر حرفی جواب بدی،اون موقع پخته شدی❤
اره اون دوستمون که لیمو شیرینا گفت الان که هست چند قطره بش بده اون موقع واسه نی نی من نبود من بش ترنجبین دادم عناب خودم خوردم بدنشا هی شستیم با انواع مواد که هی گفتن شیر بز و کاه جو و....که ب سختی گیر میاوردیم