2777
2789
عنوان

خسته شدم دیگه

166 بازدید | 19 پست

بچه ها سلام من ۲۵ ساله بیماری اعصاب دارم ۱۰ روز بستری بودم شوهرم خیلی بی تفاوته براش یه سرسوزن مهم نیستم یه پسر کلاس اولی دارم که خیلی بازیگوشه البته مهربونه بخاطر بیماریم پسرمو نزاییدم نتونستم بچه داربشم خیلی اززندگیم خستم وسواس فکری شدید دارم خیلی دلم گرفته و پره میترسم پسرمو ازدست بدم امیدم به مادرمه میترسم خدایی نکرده یه چیزیش بشه اونوقت خودمو میکشم بچه ها دارو اس سیتالوپرام وکلرودیازپوکساید میخورم ۳۰ کیلو اضافه وزن دارم اعتمادبه نفسم زیرصفر ۴۲ سالمه تروخدا راهنماییم کنید 

٢٥سالته يا ٤٢ اخر؟

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۴۲ سالمه و ۲۵ ساله بیمارمممم

فكر ميكنم بايد تحت نظر پزشك باشي دوست عزيز

افكار خودكشي خطرناكه

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

ای بابا خواهرم توی این دوره و زمونه شوهر که به فکر زنشه باید خودت به فکر خودت و زندگیت و پسرت باشی باشگاه و برپ آهنگ گوش بده به خودت برس همیشه آرایشگاه برو تمیز و مرتب باش در کنار پسر از زندگی لذت ببر و شادباش باید خودت به خودت کمک کنی وگرنه هیچکی به فکر تو نیست

یادت بخیر عشقه من
۴۲ سالمه و ۲۵ ساله بیمارمممم

حتما علاوه بر دارو درمانی باید روان درمانی هم بشید. و جسات تون رو ادامه بدید

فوق لیسانس مشاور و روانشناس  ۱۵ سال سابقه تدریس و مشاوره فارغ التحصیل دانشگاه شهید بهشتی❤😊