سپاس گزارم از شما که فقط افراد مودب 😘 و مربوط😍 بیان داخل تاپیکم، کسانی که دغدغه های مادر و نوزاد رو تمسخر و توهین نکنن. دغدغه های من آروغ و شیردهی و پی پی و دارو و... هست اگر برای شما چرت و پرت هست و فقط می خوای مزه بپرونید لطفا اصلا وارد تاپیکم نشید تاپیک های زیاد دیگه ای هم توی سایت داریم از اونها دیدن بفرمایید. یک دنیا تشکر. والا 😐خوبه که اسمش نی نی سایته، اگر وِر وِر سایت بود چی میشد؟ 😂
عزیزم من دخترم رفلاکسی بود هرررکاری که فکرشو بکنی انجام دادم اما این راهه که بهت میگم فقط و فقط نتیجه داد برو عطاری زیره سبز و اجغون بخر یه قاشق چایخوری اجغون و نصف قاشق چایخوری زیره سبز بذار با یک استکان آب بذار بجوشه تا آبش نصف بشه بعد صاف کن و بذار کنار دوباره یه کمی ته نشین میشه صاف کن در نهایت 1 سوم استکان باقی میمونه با نبات شیرین کن و دو سه بار در طول روز بده نی نی بخوره و تاثیرشو ببییییین انشاالله که مؤثره بهم خبرشو بده تاثیر داشت
عزیزم من دخترم رفلاکسی بود هرررکاری که فکرشو بکنی انجام دادم اما این راهه که بهت میگم فقط و فقط نتیج ...
52 روزشه. میشه بهش این چیزا بدم؟
سپاس گزارم از شما که فقط افراد مودب 😘 و مربوط😍 بیان داخل تاپیکم، کسانی که دغدغه های مادر و نوزاد رو تمسخر و توهین نکنن. دغدغه های من آروغ و شیردهی و پی پی و دارو و... هست اگر برای شما چرت و پرت هست و فقط می خوای مزه بپرونید لطفا اصلا وارد تاپیکم نشید تاپیک های زیاد دیگه ای هم توی سایت داریم از اونها دیدن بفرمایید. یک دنیا تشکر. والا 😐خوبه که اسمش نی نی سایته، اگر وِر وِر سایت بود چی میشد؟ 😂
بچه 52 روزه که یک باره نمیتونه ببلعه چرا با قطره چکون میریزی بچه خفه میشه حتی آب هم اینجوری نده ...
با قاشق و سر پستانک هم دادم حالش بهم خورد
عزیزم من دخترم رفلاکسی بود هرررکاری که فکرشو بکنی انجام دادم اما این راهه که بهت میگم فقط و فقط نتیج ...
عزیزم لطفا دعوت دوستی من رو قبول کن.
مطمئنی بچه شما هم ریفلاکس داشت؟ ترش کردن نه ها.
و بعد چه مدت از دادن این زیره و اجغون خوب شد؟