2777
2789
عنوان

قطره متوکلوپرامید برای نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 11734 بازدید | 33 پست
با قطره چکون نمی خوره. ته حلقش می ریزم سریع توی گلوش گیر می کنه و بالا میاره

تونستي يع دكتر ببر ازش مشورت بگير

خوزستان همیشه مظلوم 😣 بمیرم برای مردمم که نه نان دارن نه هوای سالم نه آب نه واکسن . 😞😞😞
با قطره چکون نمی خوره. ته حلقش می ریزم سریع توی گلوش گیر می کنه و بالا میاره

بچه 52 روزه که یک باره نمیتونه ببلعه چرا با قطره چکون میریزی بچه خفه میشه حتی آب هم اینجوری نده 

با قاشق کم کم بده بخوره عادت میکنه این رانیتیدین و بگیر طعمش بهتره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من دخترم رفلاکسی بود هرررکاری که فکرشو بکنی انجام دادم اما این راهه که بهت میگم فقط و فقط نتیجه داد برو عطاری زیره سبز و اجغون بخر یه قاشق چایخوری اجغون و نصف قاشق چایخوری زیره سبز بذار با یک استکان آب بذار بجوشه تا آبش نصف بشه بعد صاف کن و بذار کنار دوباره یه کمی ته نشین میشه صاف کن در نهایت 1 سوم استکان باقی میمونه با نبات شیرین کن و دو سه بار در طول روز بده نی نی بخوره و تاثیرشو ببییییین انشاالله که مؤثره بهم خبرشو بده تاثیر داشت

عزیزم من دخترم رفلاکسی بود هرررکاری که فکرشو بکنی انجام دادم اما این راهه که بهت میگم فقط و فقط نتیج ...

52 روزشه. میشه بهش این چیزا بدم؟ 

سپاس گزارم از شما که فقط افراد مودب 😘 و مربوط😍 بیان داخل تاپیکم،  کسانی که دغدغه های مادر و نوزاد رو تمسخر و توهین نکنن. دغدغه های من آروغ و شیردهی و پی پی و  دارو و... هست اگر برای شما چرت و پرت هست و فقط می خوای مزه بپرونید لطفا اصلا وارد تاپیکم نشید تاپیک های زیاد دیگه ای هم توی سایت داریم از اونها دیدن بفرمایید. یک دنیا تشکر. والا 😐خوبه که اسمش نی نی سایته، اگر وِر وِر سایت بود چی میشد؟ 😂
بچه 52 روزه که یک باره نمیتونه ببلعه چرا با قطره چکون میریزی بچه خفه میشه حتی آب هم اینجوری نده  ...

با قاشق و سر پستانک هم دادم  حالش بهم خورد 

سپاس گزارم از شما که فقط افراد مودب 😘 و مربوط😍 بیان داخل تاپیکم،  کسانی که دغدغه های مادر و نوزاد رو تمسخر و توهین نکنن. دغدغه های من آروغ و شیردهی و پی پی و  دارو و... هست اگر برای شما چرت و پرت هست و فقط می خوای مزه بپرونید لطفا اصلا وارد تاپیکم نشید تاپیک های زیاد دیگه ای هم توی سایت داریم از اونها دیدن بفرمایید. یک دنیا تشکر. والا 😐خوبه که اسمش نی نی سایته، اگر وِر وِر سایت بود چی میشد؟ 😂
عزیزم من دخترم رفلاکسی بود هرررکاری که فکرشو بکنی انجام دادم اما این راهه که بهت میگم فقط و فقط نتیج ...

عزیزم لطفا دعوت دوستی من رو قبول کن. 

مطمئنی بچه شما هم ریفلاکس داشت؟ ترش کردن نه ها. 

و بعد چه مدت از دادن این زیره و اجغون خوب شد؟ 

این برای رفلاکس پنهانم خوبه؟

ز تمام بودنی ها ، تو یکی از آن من باش که به غیر با تو بودن دلم آرزو ندارد ...تیکر تولد گل پسرمه
بله 

میشه کامل توضیح بدین چجوری باید مصرف بشه چقدر و روزی چندبار و کی باید بهش بدم 

پسر من ۴ماهشه رفلاکس پنهان داره 

اجغون همون زنیانه؟

ز تمام بودنی ها ، تو یکی از آن من باش که به غیر با تو بودن دلم آرزو ندارد ...تیکر تولد گل پسرمه
بله 

چند وقت استفاده کنه خوب میشه؟ 

دیگه خسته شدم از این رفلاکسو هی این دکترو اون دکتر رفتن😭

میشه کامل توضیح بدین چجوری باید مصرف بشه چقدر و روزی چندبار و کی باید بهش بدم  پسر من ۴ماهشه ر ...

آره همون زنیانه 

همون طور که نوشتم آماده کن روزی دو بار یا یک بار بده به بچه 

یکی دو ماهی ادامه بده تا وقتی که بدی بچه خواب و خوراکش خوبه 

آره همون زنیانه  همون طور که نوشتم آماده کن روزی دو بار یا یک بار بده به بچه  یکی دو ماه ...

چند روز بدم اثرشو میبینم 

خوابش خیلی بده نهایت نیم ساعت میخوابه کلافه شدم دیگه

روز دوم خوابش خوب میشه 

انشالله 

خدا خیرت بده خوب بشه تا آخر عمر دعات میکنم