2777
2789
عنوان

آگه همین الان😆😆

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 49 پست
عالیه😀من از مهمون یه هویی میترسم خخخخخ استرس میگیرم

نه نترس اتفاقا خونسرد باش کارات همش راست و ریست میشه

. خدایا تو این 3ماه که نمیخوام باردار بشم لطفا معجزه نکن با وجود جلوگیری هم باردار بشم.. با تچکر  دیدم که میگما ......  (عشقم کوچولوی من چه زود مارو ترک کردی ... مگه نمیدونستی بری از غصه دق میکنم😭😢)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شام رو لطف می کنه از بیرون می گیره تا من حاضر بشم و خونه رو برای مهمون آماده کنم. روزای بعد هم یه وعده درست می کنم یه وعده می بریمشون بیرون.

البته همه ی اینا در صورتیه که خونمون کاملا مساعد پذیرایی از مهمون باشه. مثلا اتاق کافی براشون داشته باشیم. 

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!

از استرس امتحان هم بیشتره استرسش چون بار اوله  نمی‌شناسه آدم   

یادبگیریم باهم باشیمبدون تصاحب یکدیگر،همنوا باشیمبدون تصرف اندیشه یکدیگر،همراه باشیمبدون خدشه دار کردن راه یکدیگر،همکار باشیمبدون دخالت در کار یکدیگر،همدل باشیمبدون راهیابی به راز یکدیگر،همنشین باشیمبدون تجاوز به مرزهای یکدیگر

میگم اوکی عزیزم برای شام فلان و فلان رو از رستوران سفارش بده 

چون بچه کوچیک دارم و خونم همیشه مرتب نیس میگم یکیم بگو بیاد خونرو جمع و جور کنه

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

دو دستی میزنم تو سرم ...شوهرم و تهدید میکنم که بعدا حالشو جا بیارم...با سرعت جت میرم دنبال تمیز کاریو شام درست کردن...همشم زیر لب مادر شوهرمو فحش میدم با این پسر بزرگ کردنش😅😅😅😅

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔
من چندبارکه بفرستمش ازبیرون غذابگیره حالش جامیاد ازین شکرانمیخوره

از رو نمیرن😂😂😂 من از بس واس سر خود دعوت کردن غر زدم که دیگه میترسه.دوست دارم اطلاع بده قبلش آمادگی داشته باشم

خونمم چون همیشه تمیز و مرتب میکنم هروز هیچ دلهره مهمون سرزده ندارم و تو غذا درست کردنم سرعتم بالاس ...ولی استرس داشته باشی بهت حق میدم

. خدایا تو این 3ماه که نمیخوام باردار بشم لطفا معجزه نکن با وجود جلوگیری هم باردار بشم.. با تچکر  دیدم که میگما ......  (عشقم کوچولوی من چه زود مارو ترک کردی ... مگه نمیدونستی بری از غصه دق میکنم😭😢)