2789
من اگه مرد بودم مدام تو خونه زندانی نبودم شوهرم خیلی خیلی تعصبیه فقط منو محدود کرده تو خونه باشم پرن ...

عزيزم مشكل در زن بودن تو نيست

مشكل در يك انتخاب اشتباه هست ! انتخاب شريك زندگي !همسرت

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    
مرد بودن خوبه اگه بودم ازدواجم نميكردم هزينه اي كه خرج زن و بچه ميشد رو ميذاشتم برا گردش و مسافرت&nb ...

احسنت.اگه خ فشاربود دوس دختر میگیره تا یه سنی بعدشم ک حسابی پروپولدارشدم یه زنی میگرفتم.

😁

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مرد بودن خوبه اگه بودم ازدواجم نميكردم هزينه اي كه خرج زن و بچه ميشد رو ميذاشتم برا گردش و مسافرت&nb ...

منم با شما هم عقیده ام

اقایون خواهشا ن منو ریپلای کنید ن وارد تاپیکم بشید
خواهش من که فقط داغ دلت رو تازه کردم

نه عزیزم اینطور نیست وقتی میام اینجا و وقتی دوستایی مهربون مثل شما اینجا دارم حالم خوبه و دلم نمیگره گلم اتفاقا خیلی خوب شد تاپیک زدین و من با شما آشنا شدم دوست خوبم❤❤❤❤❤❤❤

بازم سپاس🙏

عزيزم مشكل در زن بودن تو نيست مشكل در يك انتخاب اشتباه هست ! انتخاب شريك زندگي !همسرت

خوب تا با کسی زندگی نکنی معلوم نمیشه که

دیگه اخلاقش اینطوری هستش میگه تو زن منی حق نداری بری بیرون من الان چند ساله اینطوریم فقط تو خونه هست ...

با اين اخلاق چطور بهت اعتماد داره ك گوشي ميده دستت!

گوشي ك خطراتش بيشتر از بالكن خونه هست!

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    
نه عزیزم اینطور نیست وقتی میام اینجا و وقتی دوستایی مهربون مثل شما اینجا دارم حالم خوبه و دلم نمیگره ...

نظر لطفته مهربان

خوب تا با کسی زندگی نکنی معلوم نمیشه که

چرا معلوم ميشه منتهي ما هميشه ترجيح ميديم نبينيم و نفهميمي اميد بديم ب اينده و خيالپردازي كنيم

بدترين ادمها هم تو همون دو سه ماه اول نشونه هاي اخلاقشون كاملا مشخص هست

مرد دست خودشه میتونه اوایلش سختی بکشه و خطر گرگهای جامعه ک ب زن دس درازی میکنن هم ندارن.کار ازاد بره ک حسابی سودکنه. برهدمسافرت عشق وحال ...نه گیرخونواده .نه کسی کارت داره .

اخرش هم یه زنی میگیری واسه بچه

😁
با اين اخلاق چطور بهت اعتماد داره ك گوشي ميده دستت! گوشي ك خطراتش بيشتر از بالكن خونه هست!

نمیدونم عزیزم روی گوشی حساس نیست ولی همیشه شبا گوشیم رو چک میکنه منم گوشیش رو چک میکنم

درسته عزیزم حرفت رو قبول دارم

بيا خودت صادقانه بگو

همون اوايل اشنايي نفهميدي ك همچين بد دلي هايي داره شوهرت؟ 

بگو نظرم درسته يا نه؟ ك ميگم ادما همون اولش هم نشون ميدن خودشون رو اما ما تمامي نشونه ها رو ناديده ميگيريم 

چرا به خاطر ازادبودن؟

چون مامان گوربه گورشدم همیشه عاشق پسراش بودو من تنها و بی کس بخاطر زن بودنم تو۱۷سالگی محکوم شدم به ازدواج خاطر زن بودم حق تحصیلو ازم گرفتن حقوق انسانیمو ازم گرفتن حالم از زن بودنم بهم میخوره

هرکی راجب زایمان طبیعی اپیدورال اطلاعاتی داره بهم بگه یه دنیا تشکر😘😘😘😘
بيا خودت صادقانه بگو همون اوايل اشنايي نفهميدي ك همچين بد دلي هايي داره شوهرت؟  بگو نظرم درست ...

چرا عزیزم فهمیدم همون اول اخلاقش چطوری هستش اگه پستم رو خوندی آخرش نوشتم چون عاشقش بودم عشق چشمم رو کور کرده بود میگفتم فقط شوهرم بشه من باهاش ازدواج کنم همین برام کافیه الان که چند ساله ازدواج کردیم فهمیدم عشق تنها کافی نیست برای ازدواج