2789
نظرم راجع ب پست قبليت و اين يكي اين هست البته دوستانه.. ك اگر خودت بتوني تغييري در سبك زندگيت بدي ا ...

من ۱۷سالم بود همش سرکوفت میزدبهم که خرس گنده ای ترشیدی من یه دخترواقعابی عیب بودم ولی عیب میزاشت روم و اونارومیزد توسرم درس خوندمو مسخره میکرد بعدم که به آرزوش رسیدو شوهرم داد انگارمنوازخونه پدریم پرت کرد بیرون نه میزاره برم اونجا نه تلفن جواب میده بعدقرنی هم اصلابراش مهم نیس که باردارم بهش گفتم یه هفته دیگه اسباب کشی دارم تلفنو قطع کرد ازترس اینکه یوقت بهش بگم بیاکمکم دست تنهام 

آبروم جلوشوهرم رفته حتماباخودش میگه چه دختربی کس و کاریه

هرکی راجب زایمان طبیعی اپیدورال اطلاعاتی داره بهم بگه یه دنیا تشکر😘😘😘😘
جایی ک هستیم کارکردن اسونه .تهران وشهرهای شلوغ نیس ک.

خب همون ديگه والا كار كردن خيلي سخت هست

يعني همين مسئوليت اقتصادي خانواده ب عهده ادم باشه از صد تا تجاوز بدترهست  

من شاغل هستم و واقعا كم ميارم ميگم خدا بداد مردا برسه چون من مسئوليتي ندارم نياز نيست جواب زن وبچه رو بدم

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من ۱۷سالم بود همش سرکوفت میزدبهم که خرس گنده ای ترشیدی من یه دخترواقعابی عیب بودم ولی عیب میزاشت روم ...

مامانت از اون دسته ماماناي عجيب هست!

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    
باشه  خوب تو مادر داری که بهش ز بزنی  من که پدر و مادر ندارم چی بگم

نداشتنتش بهتراز مادرپدربد داشتنه که خودخواهن و فقط بفکر منافع خودشونن هیچوقت مهرمادری نداشت هیچوقت منو دخترم صدا نزد 

من زن بودنو دوس دارم اینکه مظهر عشق و احساسه

ولی به خاطر والدینم و مشکلاتی که برام پیش اومده اگه مرد بودم مشکلاتم نصف میشد

ای کاش مرد بودم تا غرورم اینقد له نمیشد

ولی وقتی به مشکلاتی که تحمل کردم فر میکنم میبینم خیلی مرد تشریف داشتم

❤️خدایا پناهم باش ❤دوسداشتی یه صلوات واسه مشکلم بخون رفیق دمت گرم🌷
نه گلم اینطوری نیست ب خدا خیلی از مردا هم وضعیتشون همینه!!! ما فکر میکنیم برای اونا گل و بلبل

توی دختری هم ک خیری ندیدم.

حداقل تلاشم اینه ک دخترم مث من نشه ادامه تحصیل بده اگه خودش هم کسی خاس به من بگه راهنماییش کنم .بچه هام حق ندارن هرچرت وپرتی به هم دیگه بگن.دختروپسرفرقی نداره.

اینو خونوادم باعث بودن ک بگم پسربودن بهتره.وگرنه خونواده ب دختراحترام بزاره ک خوبه

😁
نداشتنتش بهتراز مادرپدربد داشتنه که خودخواهن و فقط بفکر منافع خودشونن هیچوقت مهرمادری نداشت هیچوقت م ...

ای بابا

اقایون خواهشا ن منو ریپلای کنید ن وارد تاپیکم بشید
توی دختری هم ک خیری ندیدم. حداقل تلاشم اینه ک دخترم مث من نشه ادامه تحصیل بده اگه خودش هم کسی خاس ب ...

میترسم چون خودم مادری ندیدم نتونم حق مادریو درست برای بچم ادا کنم منم قسم خوردم که هرچقدبرای من نشد شده خودمو قربونی کنم ولی برای دخترم بشه

میترسم چون خودم مادری ندیدم نتونم حق مادریو درست برای بچم ادا کنم منم قسم خوردم که هرچقدبرای من نشد ...

اره والا.من مادرم اشکالی نداشت.خاهرام بودن ابزارشکنجه به تمام معناحسود. 

تودل خودم میگم همون تهمتا همون بدبینی هایی ک ب من داشتن ایشالا بخوره تو سربچش .خیرنبینه .

خیرنبینه ک ازدستش ازخدا کفری شدم.نمازم اول وقت بود دیگه بیخیال شدم.

اینا حق الناس میدونم جزاش میبینه.

حالا خونواد ه شوهرش باهاش بدن جاریش عجل معلقشه ...بکشه .بفهمه زجر روحی یعنی چ

😁
میترسم چون خودم مادری ندیدم نتونم حق مادریو درست برای بچم ادا کنم منم قسم خوردم که هرچقدبرای من نشد ...

خيلي بايد مراقب باشي ك كم نياري

هميشه بايد حواست ب خودت و اين عهدي ك با خودت بستي باشي

انشالا ك تو مادر خوبي باشي