بچه ها من نمیدونم برای بعد عروسیمون مسافرت بریم یا نه.نهایتش 4 روز بعد عروسی همسرم تعطیل باشه اونم میگه یه روزش که باید خستگی عروسی در ره و کارارو بکنیم شبشم بریم باز دو روز و نیم وقت گردش داریم اگه شب آخر برگردیم.حالا قرار بود بریم کیش من نمیدونم اصلا ارزش داره برای دو سه روز رفت کیش؟نمیخوام هزینه کنیم بعد پشیمون شیم.نظرتون چیه؟
هر مرحله از زندگیم که منتظر موندم بگذره و غمش تموم شه،گذشت اما تموم نشد.غم بزرگتر،چالشای سخت تر،مشکلات بیشتر... آینده برام ترسناکه💔
عزیزم من خودم دو ماه بعد از عروسیم رفتم ماه عسل چون شاغل بودم یه هفته بیشتر مرخصی نداشتم گفتم هنوز خستگی عروسی بهم هست بعدشم عجله ایی دوس نداشتم ولی بعدش رفتیم بندر عباس از اونجا هم با کشتی رفتیم قشم عااااااااااالی بود
زندگی تنها یکبار است،پس کارهایی را بکن که خوشحالت میکنه و با کسانی باش که باعث میشن لبخند به لبت بیاد.
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
حالا مگه حتمأ باید چند روز بعده عروسی رفت ماه عسل!من خودم هفت ماه از عروسیم گذشته تازه میخوایم بریم چون شوهرم این مدت خیلی کار داشت تو هم بذار هر وقت شرایطتون درست بود برو که بهت خوش بگذره
خدایا شکرت... برای دستان کوچکی که خبر از بزرگی تو دارد ...🤱🏻