2777
2789
عنوان

کمک برای سقط

785 بازدید | 42 پست

خانوما من ۱۸ هفته هستم .یعنی شنبه ۱۸ هفته میشم.چون جنینم مشکل داره باید سقط کنم.پزشکی قانونی شنبه صبح نامه میده منم شنبه میخوان برم برا سقط.به نظرتون چی بخورم راحتتر سقط بشه کسی تجربه داره؟

چه مشکلی داره...چطور زودتر نفهمیدی؟! من هفته هفدهمم یعنی ممکنه بچه باز مشکل داشته باشه تو هفته های بالاتر

در کویر سبز عشق این سخن از من بگیر!  مرگ تو مرگ من است پس تمنا میکنم هرگز نمیر  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دکتر خودش می‌دونه چی بگه بهتون، نیاز به خوردن چیزهای دیگه نیست مگر اینکه اصلا قضیه دکتر الکی باشه، بهر حال اگر یه قسمتش دفع نشد بعد باید دنبال این باشی که چی بخوری تا زودتر دفع بشه

ربع کیلو زرشک تازه بخر بعد با یه لیوان اب بریز توی مخلوط کن بخور.

دوای گرم (یا اینکه میگن دوای زایمان)هم میتونی از عطاری بگیری.

پیاده روی زیاد هم میتونه کمک کنه مثلا روزی یکساعت.

مردک بی همه چیز درخواست دوستی نده.

سره بادمجونو اب پز کن همرا با ابش بخور.

زعفرون 

شمبلیله

سیاه دونه

👆بیاید دم کنیا.

چهارتخمه.

به دونه. اینا برای سقط هست و زنای حامله نباید بخورن.

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست.یادت باشه که استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه
دکتر خودش می‌دونه چی بگه بهتون، نیاز به خوردن چیزهای دیگه نیست مگر اینکه اصلا قضیه دکتر الکی باشه، ب ...

دکتر تو بیمارستان قرص میخواد بده شنبه وقت دارم.گفتم شاید چیزی بخورم راحتتر شتبه بیفته عداب نکشم

چرا فکر میکنین همه چی که دکترا بدن خوبه؟ من وقتی بیمارستان رفتم واسه سقط، دکتر و پرستارا گفتن چرا داروهای محلی نخوردی،که لااقل بیفتی روی خونریزی؟ منم دیگه برگشتم خونه، چون جیغ کسایی که این قرص ای سقط  رو خورده بودن و یا کسایی که بهشون وزنه وصل کرده بودن رو شنیده بودم، فشارم رو برده بود بالای ۱۵.

مردک بی همه چیز درخواست دوستی نده.

دکتر خودش می‌دونه چی بگه بهتون، نیاز به خوردن چیزهای دیگه نیست مگر اینکه اصلا قضیه دکتر الکی باشه، ب ...

بعدشم عزیزم مگه دیوانه ام بعده چهار ماه بچه ای که بهش وابسته شدمو بندازم.دو هفته تمون عداب کشیدم و ۷ میلیون خرج کردم تا بلکه دکترا اشتباه کرده باشن ولی گویا قسمتخ منم ایته