2777
2789
قربونت، متوجه شدم، نوش جان، منم یه بار باید بپزم، کیلویی چنده؟

کیلو ۳ هزار تومن 

وقتی بزرگ می شوی قدت کوتاه می شود آسمان بالا می رود و تو دیگر دستت به ابرها نمی رسد و برایت مهم نیست که توی کوچه پس کوچه های پشت ابرها ستاره ها چگونه بازی می کنند آنها آنقدر دورند که تو حتی لبخندشان را هم نمی بینی و ماه ، همبازی قدیم تو آنقدر کمرنگ می شود که اگر تمام شب را هم دنبالش بگردی پیدایش نمی کنی.

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

قراره بشه لوبیا پلو شما ناهار چی دارید

میشه طرز تهیه اش رو بهم یاد بدی لطفا

یه صلوات برای سـلامـتی محمد سبحانم میفرستی😍اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم تیکر تولد یک سالگی پسرمه(1398/8/21)
میشه طرز تهیه اش رو بهم یاد بدی لطفا

باید اول پیاز داغ کنی بعد گوشت چرخ کرده رو بهش اضافه کنی خوب که تفت خورد لوبیا سبز که از قبل یه کم پختی رو اضافه میکنی بعد رب می‌زنی نمک فلفل زردچوبه و زعفران آخر سر دارچین یه ته تستمان آب میریزی تا بپزه بعد برنج که آب کش کردی لابه لای برنجت میریزی دم میکنی چهل دقیقه بعد آماده هست ته دیگم نون یا سیب زمینی بذار

برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست، برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه ست ؛آنانکه می فهمند عذاب می کشند آنانکه نمی فهمند عذاب می دهند .                مهم نیست که چه مدرکی دارید ؛؛.                 مهم این است که چه درکی دارید.....
باید اول پیاز داغ کنی بعد گوشت چرخ کرده رو بهش اضافه کنی خوب که تفت خورد لوبیا سبز که از قبل یه کم پ ...

فدات بشم مرسی حتما درست،میکنم

یه صلوات برای سـلامـتی محمد سبحانم میفرستی😍اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم تیکر تولد یک سالگی پسرمه(1398/8/21)
فدات بشم مرسی حتما درست،میکنم

❤️❤️❤️اره درست کن خوشمزه هست خیلی روغنش باید یه کم بیشتر بشه چون خورشت نداره و حتما دارچین بریزی

برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست، برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه ست ؛آنانکه می فهمند عذاب می کشند آنانکه نمی فهمند عذاب می دهند .                مهم نیست که چه مدرکی دارید ؛؛.                 مهم این است که چه درکی دارید.....
❤️❤️❤️اره درست کن خوشمزه هست خیلی روغنش باید یه کم بیشتر بشه چون خورشت نداره و حتما دارچین بریزی

😍😍😍