2777
2789
عنوان

ساک حاملگی کوچک .......:'(

6873 بازدید | 34 پست

سلام خانما کسی بوده بهش بگن تو هفته 7 جنین هست و قلبشم فعالیت داره ولی اندازه ساک کوچیک باشه ؟!!!

اندازه ساک 4میلی متره خیلی کوچیکه نسبت به هفته 7 ولی جنین و فعالیت قلب داشت. ولی نگفت ضربان داره یانه.

ساک که کوچیکه بیش از حد ، ایا امیدی هست؟ 

تو رو خدا کسی میدونه جواب بده !  

وقتی قلب فعالیت داره یعنی ضربان داره عزیزم نگران نباش

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ساک خیلی کوچیکه باید 14میلیمتر بود. ولی 4میلیه

نرفتی پیش دکترت جواب سونو ببینه.دراین مورد اطلاعی ندارم .انشالله که مشکلی پیش نمیاد

اللهم صل علی محمدوال محمد

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧
شنبه میرم. دعام کن تو رو خدا خیلی ساله منتظرم 

انشالله که جای نگرانی نیست عزیزم ونی نی نازت بسلامتی بدنیا میاری .

من امروز رفتم سونو گفت ۷ هفتته و ساک ۱۰ میلیمتر که گفت یه مقدار کوچیکه به نظرت احتمال سقط هست😢

سلام عزیزم.

بستگی به میزان اختلاف سایز جنین بر حسب میلیمتر و اندازه ساک داره.

اگر اختلاف زیر ۵ باشه احتمال سقط خیلی بالاست. اما اگر بیشتر باشه خطر سقط کمتره.

اندازه جنین cslبراتون چقدر زده؟ 

در کل عزیزم جنینی که سالم باشه میمونه و اگر مشکلی داشته باشه خودش سقط میشه. پس بسپار به خدا که هر چی خیر هست رو برات رقم بزنه. 

البته حتما برو دکتر و پیگیریهای لازم رو انجام بده.

ارزو میکنم که بارداریت بسلامتی پیشبره🌷

csl رو برام نزده ممنون عزیزم ان شاالله هر چی خیره پیش بیاد مرسی که جواب دادی

سلام عزیزم

خواستم جویای احوال خودت و نینیت بشم. با توجه به این موضوعی که گفتی باید نسبت به لکه بینی خیلی حساس باشی و اگر  دیدی بلافاصله برو دکتر.

🌺🌺

سلام عزیزم خواستم جویای احوال خودت و نینیت بشم. با توجه به این موضوعی که گفتی باید نسبت به لکه بینی ...

سلام دوستم مرسی که به یادم بودی پیش چند تا دکتر رفتم گفتن تا هفته ده صبر کن خداروشکر لکه بینی ندارم من همون هفت هفته قلبش تشکیل شده بود که دکترا گفتن احتمالا ساک بزرگتر میشه چون من جواب آزمایشم دیر مثبت شد و مطمئنم لقاح دیر صورت گرفته توی این روز عزیز برام دعا کن ان شاالله مشکلی نباشه