taktak مدیر عضویت: 1397/07/13 تعداد پست: 790 عنوان دیشب خوابش رودیدم😢 | مشاهده متن کامل بحث + 606 بازدید | 59 پست دیشب خواب عشقمو دیدم یه حسی که سالهاست باهاش بیگانه ام حسه هیجانوشادی وعشق یه حس لبریزشدن ازاحساسه یه حس خواستن ودوسداشتن قویی تودلم جاری شد داشتیم یجورایی بهم میرسیدم خواستم دستاشوبگیرم ازشدت هیجان ازخواب پریدم هرچی چشاموبستم ادامشوندیدم 😢😢😢😢😢عشقم توخوابم نمیومداصلن شایدجزاون اوایل ولی اونم نه مثل دیشب دیشب یه حسی راتجربه کردم که مدتهاست بیگانه ام بااون حس توخوابم میگفتم خداایامیبینی دلمن برااین میلرزه 😔😔😔 من زاده پاییزم 🍁🍂🌺حاصل فصلی غم انگیزم💔 1397/08/10 | 09:34 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان_روشا عضویت: 1395/12/03 تعداد پست: 6300 انقدر عقده ديده شدن داري زرت و زرت تاپيك عاشقانه ميزني تا بلكه يكي بگه بابا آفرين كه با يه نفر مشهور دوست بودي تو
taktak مدیر استارتر عضویت: 1397/07/13 تعداد پست: 790 انقدر عقده ديده شدن داري زرت و زرت تاپيك عاشقانه ميزني تا بلكه يكي بگه بابا آفرين كه با يه نفر مشهور ... فقطمیتونم بگم گمشووبرات متاسفم همیننن من زاده پاییزم 🍁🍂🌺حاصل فصلی غم انگیزم💔
taktak مدیر استارتر عضویت: 1397/07/13 تعداد پست: 790 حرف نزن بابا تنها من نيستم كه ميگم دروغ ميگي تو تاپيكاي قبلي هركي باور نكرده اومدي توهين كردي فکرکنم کلن شمادومین نفرباشی خیلی درگیرمی ادامه بده موفق باشی من زاده پاییزم 🍁🍂🌺حاصل فصلی غم انگیزم💔
مامان_روشا عضویت: 1395/12/03 تعداد پست: 6300 فقطمیتونم بگم گمشووبرات متاسفم همیننن بابا دست از سرم بردار كم ريپلاي بكن اه
taktak مدیر استارتر عضویت: 1397/07/13 تعداد پست: 790 ودرضمن نفراولم چون اسمش راکامل میخاست بدونم دقیقن مثل شما ومن نگفتم اینکاروکرد هههه من زاده پاییزم 🍁🍂🌺حاصل فصلی غم انگیزم💔
taktak مدیر استارتر عضویت: 1397/07/13 تعداد پست: 790 بابا دست از سرم بردار كم ريپلاي بكن اه عجب من زاده پاییزم 🍁🍂🌺حاصل فصلی غم انگیزم💔
مامان_روشا عضویت: 1395/12/03 تعداد پست: 6300 عجب انگار خوشت مياد بحث كني دختر .من باور كردمت اوكي ؟دروغ نميگي !!ببخشيد
taktak مدیر استارتر عضویت: 1397/07/13 تعداد پست: 790 من اصلن اهل نفرین نیستم وفقطم اینجامیتونم خودم باشولی اگرشمابخای اینجارم باتهماتت ازم بگیری امیدوارم خدا قشنگ حالتوسرجاش بیاره من زاده پاییزم 🍁🍂🌺حاصل فصلی غم انگیزم💔
مامان_روشا عضویت: 1395/12/03 تعداد پست: 6300 من اصلن اهل نفرین نیستم وفقطم اینجامیتونم خودم باشولی اگرشمابخای اینجارم باتهماتت ازم بگیری امیدوار ... من مدير اينجا نيستم كه بتونم اينجارو از دستت بگيرم آزادانه تاپيك ميزني ديگه
taktak مدیر استارتر عضویت: 1397/07/13 تعداد پست: 790 من مدير اينجا نيستم كه بتونم اينجارو از دستت بگيرم آزادانه تاپيك ميزني ديگه خداوشکرکه نیستی مامان عقده ای حالا بای من زاده پاییزم 🍁🍂🌺حاصل فصلی غم انگیزم💔
مامان_روشا عضویت: 1395/12/03 تعداد پست: 6300 خداوشکرکه نیستی مامان عقده ای حالا بای ميخواستم عذررخواهي كنم ولي انقد بي ادبي كه پشيمون شدم
taktak مدیر استارتر عضویت: 1397/07/13 تعداد پست: 790 ميخواستم عذررخواهي كنم ولي انقد بي ادبي كه پشيمون شدم من نیازبه معذرت خواهیت ندارم من فقط متاسفم که جون عزیزام رابرای توقسم خوردم روزخوش خانوم من زاده پاییزم 🍁🍂🌺حاصل فصلی غم انگیزم💔
مامان_روشا عضویت: 1395/12/03 تعداد پست: 6300 من نیازبه معذرت خواهیت ندارم من فقط متاسفم که جون عزیزام رابرای توقسم خوردم روزخوش خانوم من به خاطر تو عذر نميخوام كه به خاطر خودمه!!!!به من چه كه دروغ ميگي يا راست كه قسم بخوري
manabula عضویت: 1398/02/22 تعداد پست: 671 اره پسرم چشاش همرنگه چشای عشقمه بااینکه چشای باباش سبزه ولی چشای پسرم سبزابیه چون نقش چشای عشقم همیش ... فیلم کردی ملتو؟😂😂😂میدونستی اینی که داری میگی از نظر علمی ینی پسرت اصلا مال باباش نیس؟یا با ترکیه ای ها رفتو امد داشتی شبیه فیلماشون شدی😂 take it easy! But...take it