taktak مدیر عضویت: 1397/07/13 تعداد پست: 790 عنوان دیشب خوابش رودیدم😢 | مشاهده متن کامل بحث + 606 بازدید | 59 پست دیشب خواب عشقمو دیدم یه حسی که سالهاست باهاش بیگانه ام حسه هیجانوشادی وعشق یه حس لبریزشدن ازاحساسه یه حس خواستن ودوسداشتن قویی تودلم جاری شد داشتیم یجورایی بهم میرسیدم خواستم دستاشوبگیرم ازشدت هیجان ازخواب پریدم هرچی چشاموبستم ادامشوندیدم 😢😢😢😢😢عشقم توخوابم نمیومداصلن شایدجزاون اوایل ولی اونم نه مثل دیشب دیشب یه حسی راتجربه کردم که مدتهاست بیگانه ام بااون حس توخوابم میگفتم خداایامیبینی دلمن برااین میلرزه 😔😔😔 من زاده پاییزم 🍁🍂🌺حاصل فصلی غم انگیزم💔 1397/08/10 | 09:34 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
taktak مدیر استارتر عضویت: 1397/07/13 تعداد پست: 790 بچهامن جان بچم وجان مادرم روقسم میخورم کلمه ای دروغ تاحالا نگفتم تویه حرفام اگه کسی باورنداره میتونه بره ازتاپیکم یااصلن گزارش بزنه من زاده پاییزم 🍁🍂🌺حاصل فصلی غم انگیزم💔
بانویmعشقم عضویت: 1397/06/27 تعداد پست: 2647 همیشه دوست داشتن از عشق برتره😔😔😔 دخترم و باباش دنیای منن😍😍😍
مامان_روشا عضویت: 1395/12/03 تعداد پست: 6300 [QUOTE=73294777]ادب كردن پدر مادرتو بيشتر از اين نشون نده من دروغ نگفتم بنابراين عقده اي هم نيستم &n ... مامان عقده اي؟؟؟ بسه عزيزم ادبت داره فوران ميكنه
taktak مدیر استارتر عضویت: 1397/07/13 تعداد پست: 790 مامان عقده اي؟؟؟ بسه عزيزم ادبت داره فوران ميكنه باادب جون حتی ارزشارزو ونفرینم نداری اگه شخصیت داری ازتاپیکم بروبیرون واقعن متاسفم برات که بایدمثله کارگاه باشی وبرای اینکه علاقهای خودت روارضا کنی انگشت اتهامت رو هرطرف که دلت میخادمیگیری من زاده پاییزم 🍁🍂🌺حاصل فصلی غم انگیزم💔
مامان_روشا عضویت: 1395/12/03 تعداد پست: 6300 باادب جون حتی ارزشارزو ونفرینم نداری اگه شخصیت داری ازتاپیکم بروبیرون واقعن متاسفم برات که بایدمثله ... ريپلاي ميكني مجبور ميشم بيام تاپيكت جوابتو بدم وگرنه ننشستم تو تاپيك دروغاتو بخونم چي فرض كردي خودتو بابا 😒
taktak مدیر استارتر عضویت: 1397/07/13 تعداد پست: 790 ريپلاي ميكني مجبور ميشم بيام تاپيكت جوابتو بدم وگرنه ننشستم تو تاپيك دروغاتو بخونم چي فرض كردي خودتو ... بسه بابا توف تورویه من اگه دروغ بگم وده برابرش تورویه تو اگه الکی تهمت زده باشی حالا برو من زاده پاییزم 🍁🍂🌺حاصل فصلی غم انگیزم💔
taktak مدیر استارتر عضویت: 1397/07/13 تعداد پست: 790 ريپلاي ميكني مجبور ميشم بيام تاپيكت جوابتو بدم وگرنه ننشستم تو تاپيك دروغاتو بخونم چي فرض كردي خودتو ... فعلن مثله ...دنبال منی لعنت به کسی که تهمت دروغ بزنه لعنتتتتتتتت من زاده پاییزم 🍁🍂🌺حاصل فصلی غم انگیزم💔
مامان_روشا عضویت: 1395/12/03 تعداد پست: 6300 بسه بابا توف تورویه من اگه دروغ بگم وده برابرش تورویه تو اگه الکی تهمت زده باشی حالا برو تو بيخود ميكني تف ميكني به من ..احمق انگار بايد مثل خودت بحرفم زرت و زرت ريپلاي نكن بيشعور مجبورم ميكني بيام جوابتو بدم
taktak مدیر استارتر عضویت: 1397/07/13 تعداد پست: 790 تو بيخود ميكني تف ميكني به من ..احمق انگار بايد مثل خودت بحرفم زرت و زرت ريپلاي نكن بيشعور مجبورم مي ... گمشوبیرون احمق تویه عقده ای من زاده پاییزم 🍁🍂🌺حاصل فصلی غم انگیزم💔
taktak مدیر استارتر عضویت: 1397/07/13 تعداد پست: 790 شماکه اطمینان داری دروغ میگم من گفتم تورویه کسی که تهمت بزنه من زاده پاییزم 🍁🍂🌺حاصل فصلی غم انگیزم💔
مامان_روشا عضویت: 1395/12/03 تعداد پست: 6300 گمشوبیرون احمق تویه عقده ای برات گزارش ميزنم تا ديگه از اين شكر ها نخوري !!تربيت خانوادگيت رو به نمايش نذار
taktak مدیر استارتر عضویت: 1397/07/13 تعداد پست: 790 وا شما چی میگی این وسط؟؟ هیچی عزیزم چون فکرش بستس وچیزایی روکه من گفتم تومخش نمیگنجه وخیلی چیزای دیگه اینقدر کوتاه فکره که من قسم جون عزیزامم خوردم بازاومده گستاخی میکنه من زاده پاییزم 🍁🍂🌺حاصل فصلی غم انگیزم💔
taktak مدیر استارتر عضویت: 1397/07/13 تعداد پست: 790 برات گزارش ميزنم تا ديگه از اين شكر ها نخوري !!تربيت خانوادگيت رو به نمايش نذار من شکری مثل تورونخواهم خورد دمت گرم بابت گزارش هههه قشنگ خودت روثابت کرده درجه عقدتو من زاده پاییزم 🍁🍂🌺حاصل فصلی غم انگیزم💔
مامان_روشا عضویت: 1395/12/03 تعداد پست: 6300 هیچی عزیزم چون فکرش بستس وچیزایی روکه من گفتم تومخش نمیگنجه وخیلی چیزای دیگه اینقدر کوتاه فکره که من ... حرف نزن بابا تنها من نيستم كه ميگم دروغ ميگي تو تاپيكاي قبلي هركي باور نكرده اومدي توهين كردي