2777
2789
عنوان

دیشب خوابش رودیدم😢

| مشاهده متن کامل بحث + 606 بازدید | 59 پست
شایدباورتون نشه وقتی ازخواب پریدم وذیگ خوابم نبرد گریه میکردم وباخودم میگفتم حداقل هرشب بیاتوخوابم ب ...

بیچاره شوهرت دلم سوخت واسش

خستم   مثله عمه ای که 15  تا برادرزاده داره  تصمیم گرفتم از این به بعد با مشکلاتم بیرانوند گونه رفتار کنم مثلا برم بالا سر افسردگی بگم چطططوری افسردگیی؟
میخواستم دلداریت بدم ولی الان که فهمیدم شوهر و بچه داری واقعا دلم برای شوهرت سوخت...اینقد رمان خوندی ...

عزیزم من اصلن اهل رمان وجو برداشته شدن نیستم من عشقم رو زمانی که باهمسرم ازدواج میکردم تواوج عاشقی ازدستدادم وهیچوقتم فراموشش نکردم حتی یه روز همسرم خودش به خواست خودش منوانتخاب کرد من نگفتم باکسی بودم ولی بهش گفته بودم دلم پیش کسی ولی الان اون دیگه نیست وهیچوقتم نمیاد خودش باالتماس خواست منو گناه من چیه 

من زاده پاییزم 🍁🍂🌺حاصل فصلی غم انگیزم💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیچاره شوهرت دلم سوخت واسش

شمالازم نکرده دلت براهمسرمن بسوزه من توذهن ودلم باعشقم بودم براشوهرم زندگیموفداکردم خیلی ازخانومای اینجا که ادعای پاکی داره دنیاواقعیشون دیدنیه

الله الله از این فاز بیا بیرون بابا دختر.توزندگی هرادمی این اتفاق میوفته ولی بعضی چیزا که نمیشه حذفش کرد باید بفرستی تو بایگانی قلبت وگرنه با این افکار جز اذیت شدن خود ادم چیزی نمیشه

من تاپیک نزدم که بیایدافسوس شوهرمنوبخورین کسی که بایه فردعاشق ازدواج میکنه میدون این نفردلش اولین بارسریده رفته من براهمسرم خیلی فداکاریا کردم اگه میخاستم خیانت کنم میرفتم شمارشو گیرمیوردم یااینستاش میرفتم من تودلم باهاش زندگی کردم وقتایی که کم اوردم

واقعیت اینه که جلوی ذهن و فکرو خیالو نمیشه گرفت

یدفه به خودت میای میبینی خیالت به کجاها که پر نکشیده 

جلوی عشق رو هم نمیشه گرفت آدم تا ابد عاشق ی نفر میمونه حالا میتونه ازدواجم بکنه و شوهر یا زنشم خیلی دوست داشته باشه 

منم خیلی شوهرمو دوست دارم براش فداکاری کردم هرکاری بتونم انجام میدم

اما عاشقش نیستم‌

روز های خوب با تو بودن که رفتن خودت اما همیشه تو قلبمی🍂
باز شروع كردي دروغ هاتو 😏😏

ببین گمشوبیرون ازتاپیکم بجون یدونه پسرم هرچی گفتم راست بوده ادم مزخرف من مثل توعقده ای نیستم که دروغ بگم

واقعیت اینه که جلوی ذهن و فکرو خیالو نمیشه گرفت یدفه به خودت میای میبینی خیالت به کجاها که پر نکشید ...

دقیقن بخدا من توزندگیم ازخودمم گذشتم

عزیزم من اصلن اهل رمان وجو برداشته شدن نیستم من عشقم رو زمانی که باهمسرم ازدواج میکردم تواوج عاشقی ا ...

عزیزم ببخش زود قضاوت کردم

آخه زیاد دیدم زنایی رو که ازدواج کردن ولی عاشق کسی دیگه هستن و بعد چندسال زندگی مشترک تازه فیلشون یاد هندستون میکنه

گلم من ادعای پاکیم نمیشه ولی آدم باید انسانیت داشته باشه و حتی تو فکرش هم به شوهرش خیانت نکنه

سعی کن فراموشش کنی گلم چون اینجوری نه فقط به شوهرت و بچت بیشتر به خودت ظلم میکنی

چی میگی تو😤😤😤😤
ببین گمشوبیرون ازتاپیکم بجون یدونه پسرم هرچی گفتم راست بوده ادم مزخرف من مثل توعقده ای نیستم که دروغ ...

ادب كردن پدر مادرتو بيشتر از اين نشون نده من دروغ نگفتم بنابراين عقده اي هم نيستم  خجالت بكش عقده ديده شد داري

عزیزم ببخش زود قضاوت کردم آخه زیاد دیدم زنایی رو که ازدواج کردن ولی عاشق کسی دیگه هستن و بعد چندسال ...

اره میدونم ولی بخداسعی کردم ولی هیچوقت فراموشم نمیشه😢😢😢😢دعاکن اروم بشم

من درکتون میکنم عزیزم من به عشقم رسیدم ولی خدا میدونه اگه نمیرسیدم چه حالی میشدم 

الان وقتی فکر میکنم اگه به جای من کس دیگه ای بود که باهاش میخوابید یا دستاشو میگرفت من قطعا میمردم

روزگاره دیگه شما به عشق پسرت تحمل کن

[QUOTE=73294777]ادب كردن پدر مادرتو بيشتر از اين نشون نده من دروغ نگفتم بنابراين عقده اي هم نيستم  خجالت بكش عق ...[/QUOT متاسفم براخودم که جان بچمو برایه یه ادم بی ارزش قسم خوردم اصلن برام مهم نیست باورت من نیومدم اینجاتاکسی باورم کنه اومدم تاسبک بشم اسمتوبزار مامان عقده ای نه مامان روشا ههه توف تورویه ادم دروغگو وتوف تورویه کسی که الکی بگه دروغه ودروغ نباشه